Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 822)
Filtrera omdömen
3 822 resultat
Medlemsbetyg
2 268
1 104
326
87
37
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 268
1 104
326
87
37
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 822 omdömen
Omdömet skrevs 4 mars 2018 från mobil enhet

Tillbaka för andra gången och lika nöjda denna gång. Mycket trevligt hotell med trevlig personal
God frukost och fräscha rum
Aimee Wood i receptionen var fantastiskt hjälpsam och proffsig hon höjde vår vistelse till toppnivå.
Vi kommer definitivt bo på The Palace igen

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Therece D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager på The Palace, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2018
Google-översättning

Dear Therece D,

I thank you for the 5 star review you have submitted on TripAdvisor about your second stay at The Palace.

It makes me very happy to know that your expectations were fully met.

We look forward to having you back at The Palace for further pleasant stays.

Sincerely,

Kevin Callus
General Manager
info@axhotelsmalta.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2018

Det blev en resa till ljuvliga Malta och charmiga Sliema där vi inväntade det nya året.
Många promenader blev detunder veckan på strandpromenaden i Sliema och St Julian där vi njöt av den vidunderliga blåa Medelhavet och dess horisont som mötte den blåe himlen, panoramat är underbart, speciellt i jämförelse med det svenska mörkret så här års.
Hotellet bjöd återigen på god service med Andrew i spetsen. Vi använde gymmet varje morgon och njöt i spa-delen på eftermiddagarna.

Tips för att välja rum: Välj våningsplan 6 och uppåt, superior room
  • Bodde här: december 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack josephz642
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager på The Palace, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2018
Google-översättning

Dear josephz642,

A big 'thank you' from all at The Palace for kindly placing your review about your fourth stay with us on TripAdvisor.

We look ahead to hosting further relaxing stays at The Palace in the near future.

Sincerely,

Kevin Callus
General Manager
info@axhotelsmalta.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2018

Vi bodde på sjunde våningen med härlig utsikt. Trevlig personal överallt. Sköna sängar. Städning jättebra. Frukosten innehöll allt man kan önska sig och lite till. Passa på att äta på Temptasian restaurangen högst upp. Kan definitivt tänka oss att bo på The Palace igen.

Tips för att välja rum: Fin utsikt och nära inomhuspoolen om man bor på sjunde våningen.
  • Bodde här: december 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack pike2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager på The Palace, svarade på det här omdömetSvarade 5 januari 2018
Google-översättning

Dear pike2018,

A big 'thank you' from all at The Palace for kindly placing your review about your stay with us on TripAdvisor.

We look ahead to hosting further relaxing stays at The Palace in the near future.

Sincerely,

Kevin Callus
General Manager
info@axhotelsmalta.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 oktober 2017

Trevligt centralt beläget hotell med mycket serviceinriktad personal. Var här för ett år sedan o fick då ett mycket bra intryck av hotellet som gjorde att vi kom tillbaka nu ett år senare. Blev uppgraderade till en designad svit med fantastisk utsikt över Valletta. Mycket bra poolområde på taket och bra restauranger på hotellet inte minst den asiatiska restaurangen högst upp. Också mycket bra frukost.

Tips för att välja rum: Bättre med rum högre upp som ger en fin utsikt över Sliema, Valletta o havet
  • Bodde här: oktober 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Peter S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager på The Palace, svarade på det här omdömetSvarade 26 oktober 2017
Google-översättning

Dear Peter S,

We are so delighted to read that your experience at The Palace has been such a positive and pleasant one. Such comments surely entice our motivation to persevere in our quest in achieving the guest full satisfaction.

We do hope to see you back at The Palace again soon.

Sincerely,

Kevin Callus
General Manager
info@axhotelsmalta.com


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2017 från mobil enhet

Bra hotell med helt fantastiska, riktigt stora sängar. Bra rum men för att vara ett 5 stjärnigat hotell tyckte jag att det var något slarvigt städat i badrummet. En brun ring runt avlppet i handfatet tyder på att man inte gör ett bra jobb. Minibaren var tjusigt inbyggd i ett skåp utan, eller med mycket liten ventilation som gjorde att allt var ljummet inne i kylen.
Bra frukost, bra läge, nära till allt.
Fin pool på takterrassen med en fantastisk 360 utsikt

Bodde här: september 2017, reste som ett par
Tack Beatkab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager på The Palace, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2017
Google-översättning

Dear Beatkab,

Your feedback on Tripadvisor regarding your recent stay at The Palace is most appreciated and acknowledged.

All comments and suggestions made by our guests are discussed at Management level as this reflects what our guests enjoy and expect from us here at The Palace.

We do hope to see you again in the not too distant future.

Sincerely,

Kevin Callus
General Manager
info@axhotelsmalta.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen