Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
115 The Strand Hotel and Suites
Hotell i närheten
200 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Restaurang
  • Rumservice
The Palace(Sliema)
245 US$
228 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
343 US$
241 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Pebbles Boutique Aparthotel(Sliema)(Mycket prisvärt!)
114 US$
107 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Bar/lounge
122 US$
116 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
156 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
170 US$
161 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Frukost ingår
  • Pool
LABRANDA Rocca Nettuno Suites(Sliema)(Mycket prisvärt!)
387 US$
368 US$
Hotwire.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
215 US$
192 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Precis vid stranden
143 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Omdömen (1 413)
Filtrera omdömen
1 413 resultat
Medlemsbetyg
373
531
295
119
95
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
373
531
295
119
95
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
27 av 1 413 omdömen
Omdömet skrevs november 4 2017

Vi hyrde en tvårummare och var mycket nöjda med standarden på lägenheten. Väl fungerande/effektiv AC i både sovrum och vardagsrum gjorde inomhusklimatet svalt och skönt. Trevligt med en liten balkong som dessutom hade lite kvällssol. Daglig städning som var väldigt noggrann. Nära till shopping och 100 m bort ligger busstation som tar dig till Valetta eller till någon av stränderna.

Bodde här: Juli 2017, reste med familjen
Tack Frosten1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 23 2016 från mobil enhet

Plus på hotellet var bra städade rum rent och snyggt i badrum. Trevlig personal och god frukost. Minus på hotellet var mycket lyhört jag rekommenderar att ni skall ta med hörselskydd. Vi bodde när det var lågsäsong.

Bodde här: November 2016, reste som ett par
1  Tack Kjell-åke N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bridget B, Sales Manager på 115 The Strand Hotel and Suites, svarade på det här omdömetSvarade december 14 2016
Google-översättning

Dear Kjell-åke N,

Thank you for your comments about our hotel and team.

We are sorry that you had the noise that disturbed you in some way. The rooms are not usually noisy and our balcony doors and windows are double glazed so that they limit the noise.

We hope that in spite of this you had a lovely stay with us we will see you once again in the near future.


Kind Regards,

Bridget Bonavia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 29 2015 från mobil enhet

Lägenheten på översta våningen var vi helnöjda med. Fräscht och trevligt inredd. Två badrum, flera balkonger och skönt allrum. Trevligt bemötande i receptionen. Ligger nära busshållplatsen.Bor gärna där igen.

Bodde här: Oktober 2015, reste med familjen
Tack Gisaja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luke S, Manager på 115 The Strand Hotel and Suites, svarade på det här omdömetSvarade december 18 2015
Google-översättning

Dear Gisaja,


Thank you for your outstanding review and for complimenting our annex apartments, Strand Suites and thank you for praising our friendly staff as well.

I see you stayed in our luxury penthouse. Our penthouse is quite large, ideal for groups and families as it has two large bedrooms and also an open plan with a magnificent terrace. Everyone who stays in it is very happy and comfortable.

We hope to have the opportunity to host you once more at Strand Suites or 115 The Strand Apart hotel and in the mean time would like to wish you all the Very Best for the Coming Festive Season.

Kind Regards,

Luke Sammut
Sales Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 24 2015

Bra hotell med mycket fint läge. Trevlig och mycket hjälpsam personal överallt såväl i matsalen, receptionen och städerskorna. Rent och snyggt överallt samt mycket bra service. Från takterrassen var det en helt underbar utsikt. Nära till bra bussförbindelser, men lite väl överfulla bussar periodvis. Bra promenadstråk utmed vattnet. Frukost helt ok men middag på kvällen mindre bra. Rummen var små och många utan balkong, dåligt med förvaring. Som tur är vistas man inte så mycket på rummet.

Tips för att välja rum: Tänk på att boka rum med balkong och havsutsikt
  • Bodde här: Oktober 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Peter E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luke S, Manager på 115 The Strand Hotel and Suites, svarade på det här omdömetSvarade december 17 2015
Google-översättning

Dear Peter E,

Thank you for your fantastic review and nice comments.

It is very pleasant to learn of your comfortable stay and that our staff were helpful during your stay. We take pride in our helpful staff and the cleanliness of the hotel, both of which are always mentioned after our prime location.

In the mean time we would like to take the opportunity to wish you ALL the Very Best for the coming Festive Season and trust that we will see you again in the near future.


Kind Regards,

Luke Sammut
Sales Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 17 2015

Fantastisk utsikt från rum och balkong, men man måste kolla med hotellet att det verkligen är ett sådant rum eller en sådan lägenhet man bokat. Detta framgår inte entydigt om man bokar via någon bokningstjänst. Nära till bra kommunikationer via buss. Wifi finns mot kostnad, gratis i receptionen. Vi hade bokat ett annat rum än vad vi trodde, men hotellmanagern hjälpte oss till ett bra byte till en rimlig extra kostnad.

Bodde här: Juli 2015
1  Tack Hans W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luke S, Manager på 115 The Strand Hotel and Suites, svarade på det här omdömetSvarade september 2 2015
Google-översättning

Dear Hans W,


I am glad to read that you had a wonderful stay with us recently and I am pleased to learn that the staff looked after you extremely well.

We hope that we will see you once again in the near future.

Kind Regards,

Luke Sammut
Sales Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen