Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 544)
Filtrera omdömen
1 544 resultat
Medlemsbetyg
401
579
327
130
107
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
401
579
327
130
107
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 544 omdömen
Omdömet skrevs 4 november 2017

Vi hyrde en tvårummare och var mycket nöjda med standarden på lägenheten. Väl fungerande/effektiv AC i både sovrum och vardagsrum gjorde inomhusklimatet svalt och skönt. Trevligt med en liten balkong som dessutom hade lite kvällssol. Daglig städning som var väldigt noggrann. Nära till shopping och 100 m bort ligger busstation som tar dig till Valetta eller till någon av stränderna.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack Frosten1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 november 2016 från mobil enhet

Plus på hotellet var bra städade rum rent och snyggt i badrum. Trevlig personal och god frukost. Minus på hotellet var mycket lyhört jag rekommenderar att ni skall ta med hörselskydd. Vi bodde när det var lågsäsong.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste som ett par
1  Tack kjell_ken
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bridget B, Sales Manager på 115 The Strand Hotel and Suites, svarade på det här omdömetSvarade 14 december 2016
Google-översättning

Dear Kjell-åke N,

Thank you for your comments about our hotel and team.

We are sorry that you had the noise that disturbed you in some way. The rooms are not usually noisy and our balcony doors and windows are double glazed so that they limit the noise.

We hope that in spite of this you had a lovely stay with us we will see you once again in the near future.


Kind Regards,

Bridget Bonavia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2015 från mobil enhet

Lägenheten på översta våningen var vi helnöjda med. Fräscht och trevligt inredd. Två badrum, flera balkonger och skönt allrum. Trevligt bemötande i receptionen. Ligger nära busshållplatsen.Bor gärna där igen.

Datum för vistelsen: oktober 2015
Restyp: Reste med familjen
Tack Gisaja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luke S, Manager på 115 The Strand Hotel and Suites, svarade på det här omdömetSvarade 18 december 2015
Google-översättning

Dear Gisaja,


Thank you for your outstanding review and for complimenting our annex apartments, Strand Suites and thank you for praising our friendly staff as well.

I see you stayed in our luxury penthouse. Our penthouse is quite large, ideal for groups and families as it has two large bedrooms and also an open plan with a magnificent terrace. Everyone who stays in it is very happy and comfortable.

We hope to have the opportunity to host you once more at Strand Suites or 115 The Strand Apart hotel and in the mean time would like to wish you all the Very Best for the Coming Festive Season.

Kind Regards,

Luke Sammut
Sales Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 oktober 2015

Bra hotell med mycket fint läge. Trevlig och mycket hjälpsam personal överallt såväl i matsalen, receptionen och städerskorna. Rent och snyggt överallt samt mycket bra service. Från takterrassen var det en helt underbar utsikt. Nära till bra bussförbindelser, men lite väl överfulla bussar periodvis. Bra promenadstråk utmed vattnet. Frukost helt ok men middag på kvällen mindre bra. Rummen var små och många utan balkong, dåligt med förvaring. Som tur är vistas man inte så mycket på rummet.

Rumstips: Tänk på att boka rum med balkong och havsutsikt
Datum för vistelsen: oktober 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
3  Tack V6983XLpetere
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luke S, Manager på 115 The Strand Hotel and Suites, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2015
Google-översättning

Dear Peter E,

Thank you for your fantastic review and nice comments.

It is very pleasant to learn of your comfortable stay and that our staff were helpful during your stay. We take pride in our helpful staff and the cleanliness of the hotel, both of which are always mentioned after our prime location.

In the mean time we would like to take the opportunity to wish you ALL the Very Best for the coming Festive Season and trust that we will see you again in the near future.


Kind Regards,

Luke Sammut
Sales Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2015

Fantastisk utsikt från rum och balkong, men man måste kolla med hotellet att det verkligen är ett sådant rum eller en sådan lägenhet man bokat. Detta framgår inte entydigt om man bokar via någon bokningstjänst. Nära till bra kommunikationer via buss. Wifi finns mot kostnad, gratis i receptionen. Vi hade bokat ett annat rum än vad vi trodde, men hotellmanagern hjälpte oss till ett bra byte till en rimlig extra kostnad.

Datum för vistelsen: juli 2015
1  Tack 825hansw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luke S, Manager på 115 The Strand Hotel and Suites, svarade på det här omdömetSvarade 2 september 2015
Google-översättning

Dear Hans W,


I am glad to read that you had a wonderful stay with us recently and I am pleased to learn that the staff looked after you extremely well.

We hope that we will see you once again in the near future.

Kind Regards,

Luke Sammut
Sales Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen