Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
162 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Frukost ingår
  • Pool
242 US$
176 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Precis vid stranden
141 US$
125 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Bar/lounge
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
200 US$
192 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Restaurang
  • Rumservice
205 US$
179 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Two Pillows Boutique Hostel(Sliema)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 26/07
Boka nu, betala på plats
107 US$
103 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
77 US$
74 US$
Hotels.com
Se erbjudande
256 US$
187 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 16 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 16 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 222 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

The Palace(Sliema)
222 US$
194 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (1 085)
Filtrera omdömen
1 085 resultat
Medlemsbetyg
187
382
312
134
70
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
187
382
312
134
70
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 085 omdömen
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Stannade tre nätter på Diplomat. Rummet var bra med välfungerande ac. Hade önskat en bättre frukost. Personalen gav inte så bra bemötande varken i receptionen eller på frukosten. Hotellet har bra läge!

Bodde här: augusti 2017, reste som ett par
Tack parasolkrabban
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 maj 2017

Det var bra serice, mysig liten bar/cafe nere i receptionen med gott kaffe, typisk engelsk frukost men bra standard. Fanns en del turistbussar samt information, var tydligen ett "typiskt" hotell för engelska pensionärer vilket inte gjorde mycket för det var därför väldigt lugnt . Rummen och inredningen kändes lite halv bra men verkar vara "normalt" för hotell där, även dyrare. Bra läge låg det på också, hade vattnet precis när man kom ut och knappt 10 min promenad till sliema centrum.

  • Bodde här: mars 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack kautica
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 april 2017

Här blev jag positivt överraskad av hotellet. Städningen mycket bra, fick ibland sätta upp stör ej-skylten därför de kom ofta strax efter kl. 0900 för städning. Rummer enkelt med lite hårda kuddar men helt ok ändå. På frukosten fanns det mesta och snabb personal att duka undan och fylla på buffén. Minst folk fram till 09:00.
Wifi fungerade bra och ibland mindre bra. Dator med skrivare fanns i foajen. Pub med underhållning vissa dagar men lite trist placering av puben. Däremot var baren som låg vid foajen och med uteservering mycket trevlig. Här hade de också lite smårätter. Bra priser. Solstolar med pool på taket.

  • Bodde här: april 2017, reste ensam
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Hbgare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2017 från mobil enhet

Hotellet annonserar sig som fyrstjärnigt och som sådant får den denna rubrik.
Hotellet är ett två eller möjligen trestjärnigt som sett sina bästa dagar.

Korrekt bemötande i receptionen med en liten välkomstdryck.
Upp till dubbelrummet som helt domineras av sängen och ett rent men spartanskt badrum på 2:a våningen (hörnutsikt mot havet). Tom minibar och ingen roomservice (ingen info eller telefon på rummet iaf). Ingen stryk/tvättservice. Wi-fi inkluderat och fungerar bra.

Jag och min dotter hade svårt att sova pga hårda stumma sängar, mycket lyhört (man hör allt som sägs i vanlig samtalston i korridoren utanför) och den hårt trafikerade Tower rd.

Frukost - 'kokt' bacon. Torr äggröra. Får en känsla skolbespisning med personal som slamrar med disk och ropar på varandra. Ingen hälsar.

Jag är van vid mycket bättre hotell och hade bråttom när jag bokade - dålig research och får skylla mig själv. Tror hotellet skulle bli mer uppskattat om man tar ner en stjärna eller två.

Bodde här: mars 2017, reste med familjen
Tack balimali
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2016

Bra service i reception och matsal. Trevlig bar med fin utsikt över havet. Pool på taket med solstolar och bar .God och varierad mat på buffé till middagen. God frukost med varm och kall buffé. Rummen stora och sängarna något hårda. Läget är perfekt. Nära till bad i havet, nära till shopping, härlig att gå på strandpromenaden på kvällen..

  • Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Marianne O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen