Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 508)
Filtrera omdömen
2 508 resultat
Medlemsbetyg
741
1 121
453
130
63
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
741
1 121
453
130
63
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 2 508 omdömen
Omdömet skrevs 2 januari 2018

Det här hotellet ligger precis som namnet säger centralt. Restauranger precis utanför och huvudgatan börjar vid hotellet. För att göra staden behövs bara bra skor och ett gott humör.
Hotellet i sig är av medelklass. Det var ett litet hotell från början men de har expanderat till grannhusen så det är lite lustiga korridorer till rummen. Hiss finns så det är inte nödvändigt att gå i trappor.
Frukost matsal och bar i hotellet. Men gott om barer och restauranger ute på stan som är roligare.
Rummen är helt ok men väldigt olika beroende på vilket hus man hamnar i.

Datum för vistelsen: december 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Peter W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 december 2017 från mobil enhet

Ett hotell med riktigt bra läge, mitt i staden. Nära till hamnen och nära till många sevärdheter. Rena fräscha rum, mitt hade utsikt mot torget. Frukosten riktigt bra med scrambled eggs, bacon och korv. Dessutom fanns skinka och ost till pålägg, müsli och annat. Baren är trevlig och vätter ut mot torget.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack PieterK825
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 oktober 2017 från mobil enhet

Hur bra som helst superbra hotell suverän frukost fina rena rum.
Bor gärna här igen.
Nära till hamnen å valsafari nära till busshållplats, nära till resturang å kaféer barer å annat. Dyrt tyvärr mat å dryck här på Island, ville köpa islandströja men den var sticksig inte min grej undrar lite ni som inte tyckte frukosten var bra!!!!!!! Skärpning hur bra som helst ja den var i källaren men Hallo I-landsproblem nej inget fel på frukosten på hotellet det som var ett minus var 1 hiss å det är för litet å ett minus till är till visse av städerskorna ett godmorning å ett smil skadar inte.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack HeidiL775
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2017 från mobil enhet

Kanonläge väldigt centralt. 5 min väg ner till hamnen och väldigt nära till våra bussar som vi bokat för utflykter. Städningen av rummen helt okej. Trevlig personal och frukosten på hotellet var jättebra absolut inget att klaga på. Kan mycket väl tänka mig att bo här igen.

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack Lena D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2017

Mycket mer centralt kan man inte bo. Hotellet har uppenbarligen byggts ut i etapper, vilket gör att det är mycket trappor, gångar och hissar att komma till sitt rum. Detta dock rent och snyggt med ett mycket fint badrum. Frukostmatsal i källaren. Helt ok frukost. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Roland410
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen