Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (791)
Filtrera omdömen
791 resultat
Medlemsbetyg
605
144
27
8
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
605
144
27
8
7
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 791 omdömen
Omdömet skrevs 3 november 2016 från mobil enhet

Väldigt trevligt hotell med bra mat och trevlig personal.
Centralt läge så man kunde promenera till det mesta,
Vid rundturer hämtades man upp utanför hotellet för transfer till busstation

Vi kommer tillbaka.

Bodde här: november 2016, reste med familjen
Tack Peter H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sergej A, Guest Relations Manager på Kvosin Downtown Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 12 november 2016
Google-översättning

Kära Peter,

I would like to thank you for having chosen our Kvosin hotel for your recent stay.
At Kvosin, both in design and service, we attend to every detail and I am delighted to read you enjoyed the attentive service of our team, convenient transfer system and our excellent location.

We look forward to welcoming you again,

With Best Regards,
Sergej Artamonov
Guest Service Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2016 från mobil enhet

Vi hade enrumslägenhet med pentry. Snyggt, stilfullt rum. Bra service i reception, hjälper gärna till att boka bord på restauranger och boka biljetter. läget superbra med närhet till stora shoppinggatan med restauranger och barer. Sköna sängar.

Bodde här: oktober 2016, reste med vänner
Tack Jenny A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 maj 2016 från mobil enhet

Ett trevligt hotell med fin atmosfär och mycket trevliga och stora rum med kökspentry och kaffemaskin som en god standard i familjerummen. Dock efterfrågar jag en bättre frukostservice där smidigare hantering och bättre utbud vore högst tacksamt mottaget!

Bodde här: maj 2016, reste i arbetet
Tack Kenneth N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Snorri V, General Manager på Kvosin Downtown Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2016
Google-översättning

Dear Kenneth N.

I apologize but my Swedish is not up to par. I used google translate and it looks like it did a bang up job for us. Thank you for the kind words about our hotel and services. I would welcome some more detailed feedback about what you did not like about our breakfast as we normally get such good feedback on that front. We are constantly trying to improve based on feedback such as yours so any further information would be much appreciated.

Warm regards,
Snorri

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 maj 2014

Personalen var fantastiskt hjälpsamma. Vi mailade med dem månader innan besöket och de hjälpte oss med Golden Circle Tour, buss- och taxibokningar etc.

Hotellet var fräscht, rent och snyggt. Vi fick ett lite rum med det funkade bra, Bra sovmiljö, rent och snyggt badrum. Kanonbra helt enkelt.

Frukosten serverade på närliggande Bergsson Mathús. Supergott! God yoghurt och egen musli, gott kaffe och te, frukt, ägg etc. Vi beställde vid disken och blev serverade vid bordet.

Kvosin är ett perfekt val när du besöker Reykjavik.

  • Bodde här: maj 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack krisve456
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Inga_Audbjorg, Front Office Manager på Kvosin Downtown Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 juni 2014

Kära gäster.
Tack så mycket för härlig kritik. Vi håller med om att frukosten helt underbar. Ni är hjärtligt välkomna när som helst.

Hilsningar,
Inga Auðbjörg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2013

När vi var där var det precis nyrenoverat alternativt nytt och det var ingen stor skylt utanför men allt var nyrenoverat, rummet rymligt, modernt, rent och snyggt med en känsla för design. Vårt rum hade en stor dubbelsäng och en bädsoffa som enligt barnen var den bästa de sovit i. Rummet hade också en köksö med kylskåp och Nespressomaskin. Personalen var väldigt behjälpliga och serviceminded och hjälpte till med diverse arrangemang. Läget är perfekt med kort gångavstånd till allt i centrala Reykjavik. De höll på att renovera alt. bygga sin egen frukostmatsal så vi fick gå till ett café som låg i samma kvarter (över gården). Det var också trevligt och bra. Vi blev serverade en frukosttallrik som innehöll bla ägg, juice, bröd, korv, ost, yogurt med en fantastisk musli (ingen buffet). Sammantaget ett riktigt bra hotell för barnfamiljen som vill uppleva både Reykjavik och dess omgivningar. Vi var där i 36 timmar och hann med valsafari, stadsvandring med besök i domkyrkan, cafeer och ett par trevliga restauranger samt ett dopp i den blå lagunen på väg till flygplatsen.

  • Bodde här: juni 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack JoSo71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Teitur_Jonasson, Owner på Kvosin Downtown Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 28 november 2013
Google-översättning

Hi JoSo,
Thank you so much for our great review. Brilliant you noticed the sofa-bed as we put quite a lot of effort in choosing the perfect one, with sleep quality in mind. Our breakfast is still and will continue to be served at the adjoining restaurant, Bergsson Mathús. We are working making it better and better all the time. Välkomna tillbaka!
The Kvosin Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen