Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flottur dögurður ”
Omdöme om Snaps Bistro Bar

Snaps Bistro Bar
Rankad som nr 87 av 590 Restauranger i Reykjavik
Kök: Franskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Barhäng
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Område: Miðborg
Omdömet skrevs 22 juli 2023 från mobil enhet

Æðislegur og stór brunchplatti, notaleg þjónusta og tónlistin lágstemmd. Eina vandamálið getur verið að finna bílastæði. Hef komið 4x á ýmsum tímum og kem örugglega aftur.

Datum för besöket: juli 2023
Tack Svavap
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (1 391)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 391 omdömen

Omdömet skrevs 7 januari 2023 från mobil enhet

Mycket härligt atmosfär och trevligt ställe med lagom stim. Under vårt besök kändes tyvärr de som serverade ganska stressade & jag hoppas inte det tillhör vanligheterna att all mat kommer på ett par minuter, rentav innan drycken. Förtog lite av upplevelsen på ett i övrigt trevlig besök på en mysig restaurang.

Datum för besöket: december 2022
Tack DanielForssell
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Valdimar B, Owner på Snaps Bistro Bar, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2023
Google-översättning

Thank you for your review. Glad you liked our cozy resturant. Sorry about the stress it is not what we stand for.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2019 från mobil enhet

Vi bodde på hotellet och upptäckte ganska snart vilken härlig stämning det var på restaurangen vägg i vägg. God mat, servicen var super och varje kväll är det fullt med folk och en härlig atmosfär. Populärt ställe så se till att vara där i tid när borden släpps, ofta skrivs du på en väntelista och då kan du passa på att ta en drink i baren i väntan på bord (och tro mig, du vill besöka baren). Rekommenderar starkt ett besök när du är i Reykjavik!

Datum för besöket: mars 2019
Tack Karin F
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 26 februari 2019

Hellre få vällagade rätter än många minder vällagade. Luftig lokal och trevlig personal. Kaffet ingår inte vilket känns lite underligt. I övrigt utmärkt!

Datum för besöket: februari 2019
Tack Carl-HenricN
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 26 augusti 2017 från mobil enhet

Var här med kollegor, bord var bokat men fick ändå vänta. Det är en välbesökt restaurang, hörde att här är riktigt trevligt på helgerna. Vi var där på en måndag och det var fullsatt! Deras specialitet är anka så den tog jag och den var riktigt god, kan varmt rekommendera den. Mycket trevlig personal. Glöm inte att boka bord om du vill äta här.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack Cilla L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Snaps Bistro Bar tittade också på

Reykjavik, Capital Region
Reykjavik, Capital Region
 
Reykjavik, Capital Region
 

Besökt Snaps Bistro Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.