Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Fosshotel Raudara(Reykjavik)(Mycket prisvärt!)
275 US$
228 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Hotel Island(Reykjavik)(Mycket prisvärt!)
291 US$
211 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
327 US$
290 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Hlemmur Square(Reykjavik)(Mycket prisvärt!)
293 US$
210 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Hotel Laxnes(Mosfellsbaer)
220 US$
200 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Boka nu, betala på plats
425 US$
339 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
453 US$
440 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
Hotel Fron(Reykjavik)(Mycket prisvärt!)
295 US$
270 US$
galahotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
385 US$
HotelsClick
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (2 395)
Filtrera omdömen
2 395 resultat
Medlemsbetyg
1 158
898
225
66
48
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 158
898
225
66
48
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 395 omdömen
Omdömet skrevs 25 september 2016 från mobil enhet

Rekommenderas varmt!
Centralt belägen vid hamnen, med 5 minuters promenad in till centrala Reykjavik.
Trevlig enkel reception som hänger ihop med en bar och restaurang (frukostmatsal)
Baren blir högljud på kvällen, men inte störande.
Frukostbuffe'n helt enastående!
Rummen enkla, men trevliga.
Bra utgångspunkt för utflykter till denna vackra ö!

Bodde här: september 2016, reste med vänner
Tack Smajo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CustomerCare R, Guest Relations Manager på Icelandair Hotel Reykjavik Marina, svarade på det här omdömetSvarade 27 september 2016
Google-översättning

Dear Smajo,
thank you for your review!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2016 från mobil enhet

Hotellet ligger i ett bra läge. Reception och lobby är stor, rymlig och har en ganska trevlig atmosfär, lite blandning av industriell och asketisk hemkänsla. Baren är välbesökt med bra drag på kvällarna. Frukosten är väldigt bra och erbjuder det mesta. Rummen är relativt rymliga och tysta. Ingen störande luftkonditionering och utryckningsfordon med blåljus verkar inte finnas i Reykjavik, så nattsömnen i de sköna sängarna är väldigt bra!

Bodde här: september 2016, reste med vänner
Tack Tedgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2016

Harligt hotel med shysst lobby och bar. Skona sangar och kult rum men om du ar i ett rum for 4-6 personer ar rummet under mark niva sa om du oppnar fonstret tittar du rakt in i bildacken eller folks skor som gar forbi pa trottoaren. Det innebar att du inte kan oppna fonstret nar du sover och det ar i stort sett inget annat satt att fa in frisk luft. Inte ok. sa boka 2 rum om du ska bo har med fler an 2 personer.

Tips för att välja rum: Kolla air B&B och spendera pengarna pa annat kul pa Island.
  • Bodde här: augusti 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Smart B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2016 från mobil enhet

Och det var här vårt gäng samlades för drink eller kaffe. Trevlig miljö för små och stora sällskap. Barnvänligt och härligt att bara koppla av här. Litet mat kan man erhålla. Ordinärt. Ordinära priser.

Har inte bott på detta hotell själv men några i sällskapet gjorde, varför det blev en naturlig träffpunkt.

Bodde här: augusti 2016, reste med vänner
Tack pergyllen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CustomerCare R, Guest Relations Manager på Icelandair Hotel Reykjavik Marina, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2016
Google-översättning

Dear pergyllen,
thank you for your comments.
Kind regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2016

Supersnyggt designat hotell. Många ställen att hänga på och njuta av miljön på hotellet. Otroligt sköna sängar och lyxiga lakan. Fräscht! Lite vägljud på natten men öronproppar gjorde susen. Fartygslackering nära parkeringen så de varnar för att färg hamnar på bilarna. Vi parkerade en bit bort för säkerhetsskull.

  • Bodde här: juni 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Rasmus L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CustomerCare R, Guest Relations Manager på Icelandair Hotel Reykjavik Marina, svarade på det här omdömetSvarade 22 juni 2016

Hej och tack för fin review!

Trevligt att du trivts hos oss och blivit väl omhändertagen.

Hoppas på snart återseende!

Guest Relation Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen