Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Great holiday”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Villamartin, Orihuela, Alicante-provinsen, Regionen Valencia

Omdömen från våra medlemmar

Medel - baserat på 3 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Inga-Lill ...
1 omdöme
“Fint hus men lite off.”
Omdömet skrevs 22 februari 2018 för en vistelse i januari 2018

Fint och bra för golfspelare med egen bil. Dåliga bussförbindelser(lokalt)Har inget mer att tillägga

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Nej.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 25 2018
Dear Inag-Lill
Thank you for taking the time to leave your review and we hope that you enjoyed your stay and liked that we supplied Swedish TV too. We strive in providing all the home comforts specially for guests who stay for 30 plus days.
Kind regards Anita - LocationLocationLocation
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
aug 20 2018
Hello, thank you for taking the time in leaving us a positive review we know this helps other guests to make an informed booking, and we look forward to welcoming you back again very soon. Kind regards Anita & Stephen
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Geraldine ...
West Wittering, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 20 juli 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 2 2018
Thank you for leaving your review and yes our system doubled booked your property, you actually booked with Clickstay.com and NOT TripAdvsior/Holiday Lettings.
However you have FAILED to mention we upgraded you into a superior rental property and no extra charge in the same location with a far better oriantation as the property is true South Facing, and refunded you £66.00 which you AGREED. At no point was your booking in under threat of being cancelled.
We sincerely apologies this occurred and have now put into place a system so this cannot happen again.
Kind regards
Anita
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt