Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Viking Line - Day Cruises
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Cinderella

Trevlig kryssning med barnbarn 6 år och 3 år. Vi hade bokat en sommarlovs kryssning med Ville ... läs mer

Omdömet skrevs 27 juli 2018
nenne68
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Dagstur Kapellskär Mariehamn t/r.

Vi tog morgonavgången från Kapellskär och fikade på ett soldränkt däck med ... läs mer

Omdömet skrevs 16 juli 2018
SVEATRAVEL
,
Fuengirola, Spanien
från mobil enhet
Läs alla 1 310 omdömen
  
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Helsingfors
från 229,00 US$
Mer information
från 48,40 US$
Mer information
Omdömen (1 310)
Filtrera omdömen
1 310 resultat
Medlemsbetyg
577
486
144
54
49
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
577
486
144
54
49
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1621 av 1 310 omdömen
Omdömet skrevs 21 oktober 2017

En bra avkoppling är att fara från Helsingfors eller Åbo med Viking Line och koppla av med hela familjen eller med sin närmaste. Bra med restauranger och barer med underhollning.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
1  Tack Jklinkma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 oktober 2017 från mobil enhet

Åkte med man och pappa som fyllde 85 år samt några av hans vänner! Bodde i en svit på vån 9! Jättefin med utsikt föröver! Hade beställt mousserande och ett meddelande som skulle stå på bordet vilket fungerade alldeles utmärkt. Vi fick också ett fruktfat! Det som drar ner betyget är städningen dagen efter då varken gammalt fruktskal, tomflaska och smutsiga glas burits ut! Vi hade oxå bokat sightseeing vid ankomsten vilken var precis värdelös. Bussen körde runt på samma gator hela tiden och när vi skulle besöka kyrkan parkerade chauffören ca 600 m ifrån och vi fick 20 minuter på oss plus att man skulle betala inträde. Hur 17 skulle vi hinna se något på den tiden med äldre människor???? Ja, ja nog om det, för övrigt hade vi mycket trevligt och det var god mat på färjan!

Datum för upplevelsen: september 2017
3  Tack Birgitta H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2017 från mobil enhet

Nyttjade viking line för en födelseresa med övernattning i Helsingfors . Incheckning var lätt i automaterna. Däremot så var vi tvungna att omlokalisera bilen . Då Viking park utanför hade rövarpriser. 150kr första dygnet sen 30kr i timmen. Det blir 720kr dygnet . Totalt ca 1400kr för en parkering lördag 17:00 till Tisdag 11:00.
Båtresan var bra fina hytter och buffén var ok. Frukost på morgonen var bra med.
Ett dygn på hotell scandic marski var bra . Sen återresa till Stockholm .

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack stefan e
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2017 från mobil enhet

Åkte 40 timmars cruise till Helsingfors med MS Gabriella. Båten är några år gången. Men. Toppenmat i garden restaurangen. Vi åt rökta pilgrimsmusslor, rökt oxfilé, långkoket lamm, röding, ja allt var toppenbra åså goda viner. I lounge baren var det så där lugnt o skönt, utan musik men en rödlätt underbar lounge värdinna.
Toppen Viking line.

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack Danne5701
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2017 från mobil enhet

Om man ska kryssa till Helsingfors så välj gärna en hytt i lite lyxigare klassen, med dubbelsäng och balkong. Då får man en riktigt fin resa och kan ligga och läsa och njuta av vila och avkoppling. Maten i Food Garden är i regel bäst, välj gärna frukost där som tillval. Vi tog deras skaldjursfat på utresan och det är mäktigt och gott. Men lite mycket och lite kallt, jag mådde illa efteråt, tyvärr. Bastun är skön efter en dags promenerande i blåsiga Helsingfors. En sån här kryssning kan ge mycket för pengarna tycker vi, när man lärt sig välja lite över budget.

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack mariaaN1936MF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen