Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
153 US$
Se erbjudande
ScandicHotels.com
140 US$
Se erbjudande
Hotels.com
153 US$
Se erbjudande
Priceline152 US$
Booking.com152 US$
FindHotel153 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (491)
Filtrera omdömen
491 resultat
Medlemsbetyg
78
169
158
59
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
78
169
158
59
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 491 omdömen
Omdömet skrevs 24 juli 2018

Vi hade 31 grader I vårt rum när vi kom och den sjönk bara till 29 grader under natten.
Skaffa luftkonditionering!!! Annars är ni snabbt utan gäster sommartid!! Det markets redan. På andra hotel stod det manga utländska bussar utanför, men inte I kajana. Ryktet går snabbt.

Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack ace-esbo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScaKaj, Acting General Manager på Scandic Kajanus, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2018

Kärä ace-esbo,

Tack för din feedback.
Mvh,
Timo Karppinen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2017

Datum för vistelsen: oktober 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
ScaKaj, Front Office Manager på Scandic Kajanus, svarade på det här omdömetSvarade 1 december 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017

Största minuset var att luftkonditionering (Air condition) saknades i rummet samt att badrummet luktade riktigt illa ifrån avlopp. Däremot väldigt trevlig personal, frukosten rätt okay. Brukar älska Scandics Hotell men detta är i mycket stort behov av renovering!

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Tobias L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScaKaj, Front Office Manager på Scandic Kajanus, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2017
Google-översättning

Dear TobiasL
Thank you for your feedback. We have no cooling in air condition system and this is problem in summertime.

best regards,
Timo Karpppinen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Fint rum och riktigt härligt med egen bastu på rummet! Perfekt att kunna basta när dottern på 1,5år somnat. Dock saknade vi AC, så fick ha fönstret lite på glänt. God frukost, trevlig personal och bra läge.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack Swedish-A-team
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2017

Stort hotell med bra läge, nära borgruinen och stadens centrum. Rum och frukost var ok. Hotellet hade bastu, men poolavdelningen var stängd. Även anslutningen mot spa't var stängt. Väldigt mycket information finns endast på finska (gäller hela staden). Vill man inte ha utländska turister. Vid borgruinen fanns dock information både på svenska och engelska.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste ensam
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack larss773
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen