Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat i fin miljö”
Omdöme om Sjobaren i Haga

Sjobaren i Haga
Rankad som nr 46 av 1 454 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Särskilda tillfällen, Affärsmöten, Lokal mat
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Middag, Leverans, Bokningar
Område: Pustervic
Omdömet skrevs 11 september 2021 från mobil enhet

Om man gillar fisk, skaldjur, ypperlig service och mysig miljö är detta rätta stället. Prisnivån är medel men det är värr varje lrona.

Datum för besöket: september 2021
Tack stefans813
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 464)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 464 omdömen

Omdömet skrevs 26 augusti 2021

Trevligt ställe, vi satt ute på innergården, som har tak så man är väderoberoende. Väldigt god mat, vi åt förstås skaldjur, inget går upp mot dagsfärska räkor Vi åt också gratinerade havskräftor som också var väldigt goda. Trevlig personal och humana priser.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Jane1062072
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2021 från mobil enhet

Kom utan att ha förbokat lördag förmiddag och fick utan problem bord inomhus. Trevlig personal, snabb service och otroligt god mat!
Bröd med vispat smör serverades innan maten.
Fisksoppa, musslor, vitlöksgratinerade kräftor och dagens fisk var några av rätterna som vi beställde in. Alla var helnöjda!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack resemia4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2021

Det var de godaste skaldjuren jag ätit, trevlig personal och bra service i mysig miljö både inne och utomhus på innergården!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Snette L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2021 från mobil enhet

Klassisk restaurang i Haga med en mysig innergård, god och vällagad mat och trevlig service som kunde svara på frågor om vin till. Mer behövs inte! :)

Datum för besöket: augusti 2021
Tack MathildaC29
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sjobaren i Haga tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Sjobaren i Haga? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt