Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klassiskt och gott”
Omdöme om Sjobaren i Haga

Sjobaren i Haga
Rankad som nr 46 av 1 452 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Affärsmöten, Lokal mat, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Middag, Leverans, Bokningar
Område: Pustervic
Omdömet skrevs 16 augusti 2021 från mobil enhet

Klassisk restaurang i Haga med en mysig innergård, god och vällagad mat och trevlig service som kunde svara på frågor om vin till. Mer behövs inte! :)

Datum för besöket: augusti 2021
Tack MathildaC29
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 458)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 1 460 omdömen

Omdömet skrevs 9 augusti 2021 från mobil enhet

Jag och min partner beställde in ett skaldjursfat att dela på och det visade sig vara ett mycket gott skaldjursfat. Prisvärd tallrik och mycket god smak på allting. Personalen var också trevliga. Mysig innergård och det var en bra tid att äta på (inte så mycket folk). Vi åt vid 17:00

Datum för besöket: augusti 2021
Tack HansenIdaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021 från mobil enhet

Trevlig personal. Det var väldigt mysigt på uteserveringen på restaurangens baksida. Vi åt räkmackan och fisksoppan. Jöttegott. Några av oss hade lite frågor/önskemål pga allergier och det kollade personalen genast upp och löste på bra sätt.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Caching66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021 från mobil enhet

En trevlig och (tydligen) omtyckt restaurang i den mysiga stadsdelen Haga
En liten innergård som gör det ännu trevligare
God fisk & skaldjurs soppa med en lokal öl från Ocean bryggeriet

Datum för besöket: augusti 2021
Tack peterbZ5477XR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

Saknar restaurang Gabriel! Här övergrillade (brända) kräftor. Öring. Var är den färska fisken? Långsam betjäning. Har inget med fiskrestaurang på västkusten att göra!

Datum för besöket: juli 2021
Tack fassperra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sjobaren i Haga tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Sjobaren i Haga? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt