Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En god fisksoppa”
Omdöme om Sjobaren i Haga

Sjobaren i Haga
Rankad som nr 54 av 1 437 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen, Affärsmöten, Lokal mat, Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Område: Pustervic
Omdömet skrevs 25 juli 2020

Blev en lunch bestående av en mycket god fisksoppa på en mysig liten innergård.
Trevlig och serviceminded personal återvänder säkert igen till denna restaurang

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Aringblom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 429)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 1 429 omdömen

Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Åt en jättegod middag på denna restaurang i Haga. Har tidigare besökt Sjöbaren nära Avenyn och båda restaurangerna är riktigt trevliga. Inledde med ostron som var riktigt prisvärda. Åt sedan deras paradrätt fiskgratängen. Kan varmt rekommenderas.

Datum för besöket: juni 2020
Tack johanmattias77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Besökte Sjöbaren för första gången då vi hört mycket gott om stället. Hade beställt bord och var lite tidiga men det var inga problem. Sätt ute på deras mysiga innergård. Fick ett smaskigt fröknäcke som de bakar själv som förtugg. Sen tog vi fisk och skaldjurssoppa till förätt som var otroligt god. Huvudrätten blev gravad och kallrökt lax med dillstuvad potatis och gubben tog torskgratängen. Vi var båda 2 enormt nöjda med båda rätterna. Personalen var mycket trevlig och det fanns inget att klaga på servicen. Helt klart ett besök igen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack carinam521
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2020 från mobil enhet

Snabb service, god och vällagad mat till vettiga pengar. Prova sushin på matjesill. Fantastiskt god!
Rekommenderas

Datum för besöket: juli 2020
Tack Ulf1962
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2020 från mobil enhet

Sjöbaren är rätta stället för den som älskar fisk och skaldjur. Trevligt lunchställe och mysig innergård. Personalen är tillmötesgående och vänlig, maten god, priserna överkomliga och träbänkarna något för höga i förhållande till bordet.
Vi gick mätta och nöjda därifrån efter blåmusslor, pommes och fisksoppa.

Datum för besöket: juli 2020
Tack LindaMPettersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sjobaren i Haga tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Sjobaren i Haga? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt