Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vardagsrumskänsla på bästa sätt ”
Omdöme om Bord 27

Bord 27
Rankad som nr 5 av 1 455 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 13 maj 2021 från mobil enhet

Vi har aldrig blivit besvikna efter ett besök på bord27! Bra personal som kan kombon mat+vin. Generösa portioner med mat som gör att en bara vill ha mer. Tack för att ni finns att besöka!!

Datum för besöket: maj 2021
Tack emskarin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ida C, Marketing på Bord 27, svarade på det här omdömetSvarade 18 maj 2021

Vad glada vi blir över att ni hade ett trevligt besök hos oss, hoppas att vi får se er här snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (570)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3539 av 570 omdömen

Omdömet skrevs 26 april 2021 från mobil enhet

Vi går alltid till Bord 27 när vi är sugna på råbiff. Har provat råbiff på många ställen men inget når upp till Bord 27 nivå när det kommer till det!

Vi är alltid lika nöjda efter våra besök där :)

Datum för besöket: april 2021
1  Tack alexandrasY8547QQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ida C, Marketing på Bord 27, svarade på det här omdömetSvarade 27 april 2021

Tack för fina ord och kul att ni tycker så mycket om vår råbiff. Hoppas att vi får se er här snart igen! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2021

Fantastiskt mat och riktigt bra service :)
Råbiffen är i världsklass och vinet är super!

Rekommenderar alla

Datum för besöket: mars 2021
Tack Timcarlsson21
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ida C, Marketing på Bord 27, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2021

Vad fina ord du skriver, det glädjer oss verkligen!

Tack för fin respons och hoppas att vi får se er hos oss snart igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2021 från mobil enhet

En trevlig upplevelse med engagerad och duktig personal. Klockrena vinförslag till rätterna. Vällagad och god mat.

Datum för besöket: april 2021
Tack hallestam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ida C, Marketing på Bord 27, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2021

Härligt att ni hade en fin kväll hos oss, det glädjer oss verkligen.

Hoppas att vi ses snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2021 från mobil enhet

Jag och några vänner firade in att en av oss nyligen fyllt år.
Beställde i förväg bubbel till sällskapet och infprmerade om att en i sällskapet är vegan.
Vi blev serverade gott bubbel från Miquel Pons direkt vid ankomst och köket löste vegansk mat utan några konstigheter.
Maten var vällagad och snyggt presenterat som alltid.
Bra dryckesrekomendationer. Servitören kunnig och personlig.
Alla var supernöjda.
Rekomenderar varmt Bord 27 till alla som vill ha bra nivå på mat & kunnig samt personlig service till schysta priser!
Syns snart igen!

Datum för besöket: april 2021
Tack Ader91
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ida C, Marketing på Bord 27, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2021

Det är så här vi vill att ni ska känna när ni besöker oss och det är otroligt kul att läsa din recension. Vi tackar ödmjukast för de fina orden och ser fram emot att välkomna er snart igen! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bord 27 tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Bord 27? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt