Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En kall öl...”
Omdöme om Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Rankad som nr 111 av 1 469 Restauranger i Göteborg
Kök: Amerikanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Större grupper, Barhäng
Middagsalternativ: Lunch, Middag, Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 5 januari 2018 från mobil enhet

Tar gärna en öl i baren på entréplan. Det är gott om matplatser och där är ofta mycket gäster. Amerikansk mat för olika smaker serveras och deras hamburger portion är rejäl. De har även schuffle board som är populärt att boka. Hard Rock Göteborg är ett stort ställe. Mycket trevlig personal, positivt bemötande ett plus för stället.

Tack Rosalie B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louise B, Kundansvarig på Hard Rock Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018

Hej Rosalie, tusen tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela med dig. Det stämmer bra, shuffelboarden är väldigt populär och är en rolig aktivitet :) Hoppas du besöker oss snart igen, med vänlig hälsning Louise Hard Rock Cafe

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (727)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2529 av 727 omdömen

Omdömet skrevs 11 december 2017 från mobil enhet

Mycket plats, grym musik och riktigt trevlig personal!
Maten är kanske 4/5 men atmosfären är klockren och är ett ställe man kan ha riktigt roligt med både familj o kollegor.

Tack Cayene P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louise B, Kundansvarig på Hard Rock Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018

Hej Cayene, stort tack för dina fina ord om oss. Vi gillar också atmosfären här. Den skapar vi ju tillsammans med er, våra kunder :) Hoppas du väljer att besöka oss snart igen. Mvh Louise

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 december 2017 från mobil enhet

Trevligt ställe o super go personal. Finns även en liten shop med kläder med deras namn på så klart. Fast shopen var stängd fick vi hjälp med att köpa en tröja till vår son. Vi var mkt tacksamma för det.
En övre våning med bowling o shuffelboard det tyckte jag var en rolig sak.
Priserna var överkomliga

Tack ankidanielsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louise B, Kundansvarig på Hard Rock Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018

Hej Anki, vad härligt att höra att ni gillade vårat "nöjespalats" och rock shoppen. Shuffleboarden är mycket populär, till och med så populär att vi har valt att ta bort bowlingen för att få plats med ännu fler Shuffleboard :) Hoppas du besöker oss snart igen, med vänlig hälsning Louise Hard Rock Cafe

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2017

Gillar när det är blandat i så väl åldrar som musik och det har de gott om på Hardrock.
Gött ställe att hänga på för att titta på folk :)

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack frodelius
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louise B, Kundansvarig på Hard Rock Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 16 november 2017

Hej, det gör oss väldigt glada att höra. Stort tack för att du tog dig tid att skriva til oss, hoppas vi ser dig snart igen :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2017 från mobil enhet

Tre familjer med förbokat bord, absolut ett måste. Trevlig och proffsig service, god mat och häftig miljö. Efterrätterna var kanske i största laget, ingen av barnen orkade äta upp
Miljön var kanske lite för högljudd för tre barnfamiljer (med barn i åldern 10-16 år) som ville kunna prata. Dock inget som var förvånande för oss, vi hade en trevlig kväll ändå!

Tack macesa76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louise B, Kundansvarig på Hard Rock Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 16 november 2017

Hej, vad roligt att ni valde att besöka oss under erat höstlov! Det stämmer bra att ha förbokat ett bord är bra, speciellt om man är ett större sällskap. Kul att läsa att ni fick bra service och att ni gillade maten. Våra efterrätter är stora och vi brukar rekommendera att man delar på dem om man inte är superhungrig :) Musiken är ju en viktig del av vår produkt men man ska fortfarande kunna prata. Är det så att man tycker att musiken är för hög så kan man alltid prata med en manager och då kan vi sänka ljudnivån i olika delar av restaurangen.
Tack igen för ditt omdöme och hoppas vi ses igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hard Rock Cafe tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Hard Rock Cafe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt