Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
107 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-07-30
Expedia.com
102 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-07-31
Trip.com
107 US$
99 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-07-31
Hotels.com102 US$
CheapTickets102 US$
Travelocity102 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (298)
Filtrera omdömen
298 resultat
Medlemsbetyg
113
95
68
15
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
113
95
68
15
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 298 omdömen
Omdömet skrevs 18 november 2020

Ett trevligt hotell med glad och service inriktad personal, gillade att det ingick 2 rätters middag och frukost i det fina priset. Det ingår även träning på gymmet. Om man vill så kan man hyra skidor mm för att prova att åka inne.

Datum för vistelsen: november 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack cnilss277660
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fanny von Wachenfeldt, Gästservice/reception på Kviberg Park Hotel & Conference, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2020

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir över att höra att du trivdes så bra hos oss och att du uppskattade både mat och aktiviteter.

Vi hoppas på att få se dig här snart igen!

Med vänlig hälsning,
Fanny
Kviberg Park Hotel & Conference

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2020

Som vanligt så är jag jättenöjd med mitt besök på detta hotellet. Nu i Coronatider så har det inte blivit så många besök, men det är alltid lika trevligt att komma dit. Personalen är alltid lika vänlig. Rummen är fina och frukosten har allt som jag beöver och vill ha. Närheten till staden med tre olika spårvägslinjer är superbra, även buss.Kan varmt rekommendera detta hotellet!

Datum för vistelsen: september 2020
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack brittan55
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fanny von Wachenfeldt, Gästservice/reception på Kviberg Park Hotel & Conference, svarade på det här omdömetSvarade 29 september 2020

Hej Ulla-Britt,

Tusen tack för din fina recension! Vi är alltid lika glada att få ha dig här som vår gäst och ser redan fram emot nästa besök.

Ha en underbar dag!

Med vänlig hälsning,
Fanny
Kviberg Park Hotel & Conference

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020

Stora familjerum. Sköna sängar. Bra frukost med lagom mycket att välja på. Smidigt att ta sig in till Göteborg city.

Perfekt med parkering i deras eget garage.
Så kul med en inomhusbana för skidor i källaren.

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack vargflinga2004
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fanny von Wachenfeldt, Gästservice/reception på Kviberg Park Hotel & Conference, svarade på det här omdömetSvarade 22 september 2020

Hej!

Vilken fantastisk återkoppling, tusen tack för att du tar dig tid att berätta om din upplevelse. Hjärtligt välkommen tillbaka till oss!

Med vänlig hälsning,
Fanny
Kviberg Park Hotel & Conference

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 maj 2020

Sveriges bästa long stay
Här känns aldrig ensamt
Här bor ni perfekt på såväl kort som long stay eller lägg en träningshelg här. Bra för barnen, Bra läge, trevlig personal, lugnt , familjärt, bra mat, nära in till centrum och tillgång till hur mycket träning och idrott som helst. Passa även på att få se IFK Göteborgs ungdomsakademi in action.

Datum för vistelsen: maj 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack V5942SOandersh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fanny von Wachenfeldt, Gästservice/reception på Kviberg Park Hotel & Conference, svarade på det här omdömetSvarade 22 september 2020

Hej!

Vad underbart att du fick en sådan härlig upplevelse hos oss och att du trivdes, det betyder mycket för oss. Jag hoppas vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänlig hälsning,
Fanny
Kviberg Park Hotel & Conference

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 mars 2020 från mobil enhet

Bodde här för ett konsertbesök. Rummet var ett standardrum med ett bord, stol och sängar. Mycket bra sängkomfort. Dusch med liten hyllyta men helt okej badrum för detta pris, rekommenderas till andra besökare

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack lillguden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen