Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Beerista

Beerista
Boka bord
2
ons 22/9
20:00
Rankad som nr 16 av 1 452 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Beskrivning: FOR THE LOVE OF BEER. I början av 90-talet definierade britterna en gastropub där man behöll sitt traditionella pubkoncept med att servera ett varierande sortiment av öl samtidigt som man specialiserat sig på mat med hög kvalitet. Vi på Beerista har tagit det ytterligare en nivå. Beerista upprätthåller gastropub härkomst men med en ambience utöver det traditionella. Med lokaler som ger en rustik, industriell känsla, med inslag av lyx, har vi gjort det yttersta för att ni skall trivas och få en oförglömlig upplevelse i en sober miljö. Här tappas det upp ett stort utbud av fatöl, allt från svenska mikrobryggerier till inter- nationella varumärken, med ett ännu större utbud av flasköl från hela världen. Utöver det breda ölsortimentet fokuserar vi på en välsammansatt matmeny som består av rätter från flera olika delar av världen, allt för att ge er en kulinarisk mat- och dryckesupplevelse.
Omdömet skrevs 14 augusti 2021

Magisk pizza, garanterat top 3, servering av Natalie och Alice gör upplevelsen fulländad. Notan är säkert 30% billigare p g a en gata ner från avenyn

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Goose12345678
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (497)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 497 omdömen

Omdömet skrevs 19 juli 2021 från mobil enhet

Första besöket på Beerista för min del och det var en mycket trevlig och härlig upplevelse. Mycket serviceinriktad och trevlig personal som bidrog till att kvällen var perfekt. Stor eloge till personalen. Maten var mycket god och likaså dryckerna, jättegott och vackert. Lokalen var inredd som en klassisk pub med stor mysfaktor. Rekommenderar ett besök.

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack ann-lolu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2021 från mobil enhet

Först möts man av denna underbara klassiska pub som formar sig i vackert gyllene bruna detaljer och sammets turkosa tyger.

Sen kommer kyparn/bartendern med ett så välkomnande leende att det smittar av sig på alla i familjen. Sådan koll på drycker att man blir imponerad och trots att hon var själv tog inga beställningar någon längre tid.

Maten var alldeles ypperlig, sådan härlig smakupplevelse kan varmt rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack Filip L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2021

Bra priser, hög kvalitet på maten och grym service. Rekommenderas starkt, sällan man hittar sådan se ice nu för tiden

Datum för besöket: juli 2021
Tack kamelb790
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2021 från mobil enhet

Mysig uteservering men lite trångt. Vällagad och fräscha burgare men pommesen kunde varit i fritösen en minut till, smaken var det däremot inget fel på. Väldigt bra service och trevlig personal.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Rutger M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Beerista tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Beerista? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt