De lägsta priserna för din vistelse
Helt återbetalningsbar innan sön 17 dec.
Ingen förskottsbetalning krävs
Booking.com
Arken Hotel
Helt återbetalningsbar innan sön 17 dec.
Ingen förskottsbetalning krävs
Priceline1 670 kr
Expedia.com1 620 kr
Hotels.com1 503 kr
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 10 augusti 2023

Då är vi precis hemkomna från vårt årliga besök på Arken.
Lika härligt denna gången som gångerna innan. Min dotter sa att man känner sig som en ny människa efter ha varit på arken spa. Kan bara hålla med.
Vi har spelat spel, ätit fantastiskt gott och även såklart gott i baren.
Alla är otroligt vänliga oavsett avdelning och hälsar glatt. Ett litet hej eller ett leende gör så mycket för oss som gäster.
Älskar att komma innanför dörren till arken, det osar lugn. Var man stressad innan så är det som bortblåst här.
Trots att vi var på barnspa och fullbokat så var det gott om utrymme, lugnt och skönt.
Sen måste jag bara nämna täckena som var magiska.
Vi ses nästa år igen.

Rumstips: Underbart ställe!
  • Restyp: Reste med familjen
Tack mariage78
Håkan Sedbo, General Manager på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2023

Hej och tusen tack för din härliga recension!
Så som du beskriver det är vår ambition och önskan att våra gäster känner när de lämnar så jag blir så glad när vi har lyckats.
Ni är så varmt välkomna tillbaka och jag ber dig att nästa gång maila mig era önskemål om vistelse till hakan.sedbo@arkenhotel.com så ser jag till att sy ihop något extra bra.
Ha en fortsatt härlig augusti!

Håkan Sedbo

Omdömet skrevs 8 augusti 2023

Servicen vid incheckningen (kl 16.00) var otroligt långsam och vi fick vänta väldigt länge (ca 30 min) på att få våra nycklar. När vi väl fick tillgång till rummet visade det sig att det var väldigt slarvigt städat med hårstrån kvar i handfat m.m.

Den långsamma incheckningen gjorde att det blev stressigt att hinna till den förbokade spatiden. Spat var helt ok, men bland annat bubbelpoolen var avstängd och det var väldigt trångt i bastuarna. Personalen var otroligt snorkiga med näsorna i vädret och otrevliga. Det kändes som att de gjorde sitt bästa för att gästerna skulle känna sig ovälkomna.

Middagen överträffade våra lågt ställda förväntningar efter dålig upplevelse vid incheckning, rum och spa. Maten var väldigt god och vi fick bra service av en servitör som var kunnig inom vin. Baren vid restaurangen var också bra med trevlig service och goda drinkar.

Personalen i "nattbaren" verkade mest besvärade över att behöva ta beställningar och suckade högljutt när vi bad om ett glas vin och en öl.

Rumstips: Trångt i spat. Långsam incheckning. Kontrollera städning.
Tack Anton S

Hej och tack för att du tar dig tid att ge oss en recension, om än en tråkig sådan.
Glädjande är dina fina ord om maten och restaurangen.

Vi får massor av beröm just för bemötande och servicenivå generellt i reception, restaurang och spa mm men vi är ju aldrig bättre än vår senaste leverans så jag beklagar att vi inte nått hela vägen fram denna gång.

Håkan Sedbo

Omdömet skrevs 4 augusti 2023

Har besökt Arken spa flertalet gånger, underbart ställe och hade därför hoppats att en övernattning där skulle hålla samma standard. Dessvärre var hotell- och resturang upplevelsen en besvikelse. Rummen är väldigt små och behöver fräschas upp ordentligt, tv väldigt gammal och det gick inte att få medhavd Chromecast att fungera. Sent på kvällen märkte vi att påslakanet var fläckigt, det fanns bara en halv rulle toapapper vilket kändes alldeles för lite och på toaletten vid receptionen fanns det inget papper alls. I omklädningsrummet till spat skulle det finnas scrup men samtliga (5 flaskor) som jag försökte ta ifrån var helt tomma. Vi hade 2-rätters middag som skulle vara antingen för och varmrätt eller varmrätt och efterrätt, vi frågade därför om en av oss kunde välja förrätt och den andra efterrätt och fick till svar att detta skulle bli allt för jobbigt för de i köket att fixa (trots att väldigt få i restaurangen) lite tråkigt inställning men det fixade sig tillslut. Fisken jag beställde var god men väldigt kall redan vid serveringen, pannacottan smakade risifrutti. Frukosten var ok men få alternativ för den som ej äter gris dessutom var juicen helt slut så det kom bara vatten ur automaten, brödet var dessutom slut en lång stund innan det fylldes på… Hade förväntat mig mycket mer av denna vistelse! Den som vill besöka Arken gör bäst i att boka dagspa för det andra är inte värt. Dock plus för alla roliga spel som finns vid receptionen och yogan.

Tack Silke S
Håkan Sedbo, General Manager på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2023

Hej och tack för att du tar dig tid att ge oss feedback - det uppskattar vi då vi aldrig är bättre än en gästs senaste besök.
Flera av de sakerna som du beskriver så konkret (hjälper oss att titta på dessa) är inte så som vi vill bli uppfattade och inte den upplevelse som vi vill skapa.
Jag är oerhört mån om att få tillbaka er igfen och att ni får den vistelse man skall ha på Arken. Jättetacksam om vi kan ta en dialog runt detta via mail så jag är tacksam om du kan maila mig på hakan.sedbo(a)arkenhotel.com så bollar vi vidare.
Tack!
/Håkan

Omdömet skrevs 28 juli 2023

Hotel- och spaanläggningen ligger ute i ett industriområde i nära anslutning till en hamn, detta är dock inget som stör. Vistelsen påbörjades med ett trevligt bemötande vid incheckningen och därefter bar det av mot rummet som var rent och lite i det mörkaste laget vad gäller val av inredning. Toaletten var otroligt liten och badrumsartiklarna var tråkiga. Sängen och kuddarna var sköna och på rummet var det lugnt. I rummet fanns det även hårtork, skohorn och ett kassaskåp till förfogande.

Innan inträde till spautrymmet fanns det duschar och möjlighet till tvagning. Hälften av lamporna i herrarnas tvagningsutrymme var trasiga så jag tappade snabbt lusten och gick ut för att duscha istället. Spautrymmet innefattade två varma källor utomhus och en utomhusbassäng. Inne fanns olika typer av bastu, bubbelbad, en stor inomhuspool med tillhörande kneippbad, orangeri, relaxutrymmen och ett ljust rum och ett mörkt rum. Utöver det nämnda fanns även ett rum där det bjöds på frukt och te.

Middagen på kvällen höll hög klass rätt igenom och servicen var superb. Frukosten på morgonen var inget speciellt eller anmärkningsvärt. Cappuccino ingick inte, bryggkaffet smakade konstigt och ingefärashotsen var blaskiga.

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack 339christerw

Hej och tusen tack för din recension!
Du har gett oss den med tydlighet och med konkreta saker vilker hjälper oss stort i vårt kvalitetsarbete framåt.
Vad som händer är att varje vecka så har vi ett driftmöte med berörda på varje avdelning där vi går igenom ris och ros och tittar på hur vi kan förbättra eventuell ris som kommit in. Också en bra möjölighet att sprida beröm för all ros som också kommer in.
Tack än en gång och varmt välkommen åter.
Kontakta gärna mig inför er förhoppningsvis nästa gång på hakan.sedbo(a)arkenhotel.com så syr jag ihop ett bra paket förmånligt för er som tack för din feedback,

Håkan

Omdömet skrevs 17 juli 2023

Fint och väldigt fräscht, både hotellet/rummet och spa-området. Plus för många kuddar i sängen och alla bastu-möjligheter!

Trevlig och glad personal från incheck till utcheckning!
Personalen i restaurang flora väldigt bra bemötande och hovmästaren bjöd på stort leende! Maten va riktigt god!

Rumstips: Under sommaren nu med familje-spa kan vi rekommendera eftermiddag eller kvälls-spa som vi tog, väldigt lugnt och ingen trängsel.
Datum för vistelsen: juli 2023
1  Tack liselotte T
Håkan Sedbo, General Manager på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2023

Hej Liselotte och stort tack för att du tar dig tid att ge oss lite feedback!
Så roligt att få dina fina ord till oss och dessa kommer jag givetvis att sprida till berörda.

Stort tack och varmt välkommen åter!

/Håkan Sedbo