3 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
151 US$
Helt återbetalningsbar innan fre 6 okt.
Expedia.com
142 US$
Helt återbetalningsbar innan lör 7 okt.
Bli belönad med One Key
Arken Hotel
135 US$
Helt återbetalningsbar innan sön 8 okt.
Ingen förskottsbetalning krävs
Hotels.com142 US$
Priceline151 US$
Vio.com142 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 1 maj 2019 från mobil enhet

Mycket bra hotell även om omgivningen är lite trist, mycket bra rum, rent och fräscht och lugnt och tyst, hade dessvärre inte möjlighet att testa spat. Mycket bra och rejäl frukost, trevlig personal och bra parkeringsmöjligheter. Rekommenderas

Restyp: Reste i arbetet
Tack 87matss
Maria B, Hotelldirektör på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 21 maj 2019

Hej 87matss,

Härligt att höra att du uppskattade ditt besök hos oss. Kan absolut rekommendera ett besök i vårt fina spa vid nästa tillfälle.

Omdömet skrevs 29 april 2019 från mobil enhet

Vid incheckning får man en spa-tid vilket är bra då det skulle bli för mycket folk inne i spa-avdelningen annars. Önskar dock att man fick lite längre tid på sig att spaa än 3 timmar.
Bodde i ett enkelrum som var helt ok. Ingen lyx men det fanns det som behövdes.
Middagen var god med passande viner i vinpaketet. Vi uppskattade att vi fick besöka spa-avdelningen även på söndagsmorgonen och var där när de öppnade kl. 7. Sedan njöt vi av den goda frukostbuffén.

Restyp: Reste med vänner
Tack Annablomman
Maria B, Hotelldirektör på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 1 maj 2019

Hej Annablomman,

Tack för fint omdöme och härligt att höra att ni är nöjda med ert besök hos oss. Jag kan tipsa er om att besöka oss en vardag om möjligt, då har vi inte tilldelade spatider såsom på lördagar då det är extra populärt att besöka oss.

Varmt Välkomna åter igen vid tillfälle.

Omdömet skrevs 14 april 2019 från mobil enhet

Bokade spa paket med övernattning och 3 rätters middag. Spa avdelningen var fantastisk, mängder med pooler, bastu och relax rum. Maten var ok men inte mer, toast Skagen utan toast och en röding till varmrätt med linser, vad är det för fel på potatis? Inte så mycket frukt till frukost och det varma pä frukosten var ljummet. (Knappt varmt) Annars är det väldigt stora och trevliga umgänges ytor på hotellet.

Restyp: Reste med vänner
Tack 117ralphk
Omdömet skrevs 11 april 2019 från mobil enhet

Var på arken hotel på konferens och det var jätte bra. En skön enkelsäng med lagom mjuka kuddar. Fin inne miljö med väl tilltagna ytor att vistas på. Spaet är jättefint men tråkigt att man inte får dricka varken öl eller bubbel där. Te och vatten var det som gällde.
Frukosten är bra, finns lixom standard utbudet. Tyckte dock att den var Alldeles för dyr, 165 :- .
Lunchen under konferens veckan har varit bra och middagen /efterrätten på kvällen har varit kanon fin.

Restyp: Reste ensam
Tack naranek
Maria B, Hotelldirektör på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 12 april 2019

Hej naranek,

Stort tack för fint omdöme. Roligt att du hade det bra på konferensen hos oss. Man får gärna dricka annat i anslutning till vårt spa, men som du säger så är det endast te och vatten inne på spa. härligt att du var nöjd med maten hos oss.

Varmt välkommen åter vid annat tillfälle.

Omdömet skrevs 9 april 2019 från mobil enhet

Rummet vi fick var ganska litet men helt okej. Spat erbjöd en mängd olika relaxing möjlighet vilket var bra. Skulle dock haft en jaccusi till då den de har alltid var kö på. Morgonrockarna saknade fickor. Iband är det skönt att kunna vila händerna i ett par fickor när man vandrar runt inne på spa- avdelningen. Maten var god men fick vänta väldigt länge innan man ens fick något att dricka. Det är okej att vänta men se bara till att erbjuda något att dricka och kanske en bit bröd. Fick vänta 45 min innan vi fick beställa något. Men efter det rulla det på i ett jämt och bra tempo mellan rätterna. Överlag är jag nöjd med vistelsen. Men finns plats för förbättring.

Tack Robert A

Hej Robert A,

Tack för er återkoppling, skönt att höra att ni är nöjda överlag med er vistelse, vi tar med oss det vi kan göra bättre, och så hoppas jag att vi får välkomna er tillbaka till oss på Arken Hotel & Art Garden Spa igen i framtiden.