Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
159 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-08
Expedia.com
158 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-09
Boka nu, betala på plats
Agoda.com
144 US$
Se erbjudande
Hotels.com158 US$
Priceline159 US$
Travelocity158 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (554)
Filtrera omdömen
554 resultat
Medlemsbetyg
143
182
128
67
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
143
182
128
67
34
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
137142 av 554 omdömen
Omdömet skrevs 11 april 2019 från mobil enhet

Var på arken hotel på konferens och det var jätte bra. En skön enkelsäng med lagom mjuka kuddar. Fin inne miljö med väl tilltagna ytor att vistas på. Spaet är jättefint men tråkigt att man inte får dricka varken öl eller bubbel där. Te och vatten var det som gällde.
Frukosten är bra, finns lixom standard utbudet. Tyckte dock att den var Alldeles för dyr, 165 :- .
Lunchen under konferens veckan har varit bra och middagen /efterrätten på kvällen har varit kanon fin.

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste ensam
Tack naranek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria B, Hotelldirektör på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 12 april 2019

Hej naranek,

Stort tack för fint omdöme. Roligt att du hade det bra på konferensen hos oss. Man får gärna dricka annat i anslutning till vårt spa, men som du säger så är det endast te och vatten inne på spa. härligt att du var nöjd med maten hos oss.

Varmt välkommen åter vid annat tillfälle.

Bästa hälsningar,

Maria Botéus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 april 2019 från mobil enhet

Rummet vi fick var ganska litet men helt okej. Spat erbjöd en mängd olika relaxing möjlighet vilket var bra. Skulle dock haft en jaccusi till då den de har alltid var kö på. Morgonrockarna saknade fickor. Iband är det skönt att kunna vila händerna i ett par fickor när man vandrar runt inne på spa- avdelningen. Maten var god men fick vänta väldigt länge innan man ens fick något att dricka. Det är okej att vänta men se bara till att erbjuda något att dricka och kanske en bit bröd. Fick vänta 45 min innan vi fick beställa något. Men efter det rulla det på i ett jämt och bra tempo mellan rätterna. Överlag är jag nöjd med vistelsen. Men finns plats för förbättring.

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Robert A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria B, Hotelldirektör på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 12 april 2019

Hej Robert A,

Tack för er återkoppling, skönt att höra att ni är nöjda överlag med er vistelse, vi tar med oss det vi kan göra bättre, och så hoppas jag att vi får välkomna er tillbaka till oss på Arken Hotel & Art Garden Spa igen i framtiden.

Bästa hälsningar,

Maria Botéus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2019 från mobil enhet

Fantastiskt ställe som erbjuder en lugn och avslappnande miljö! Underbart att ligga i poolerna och titta ut över havet!
Spa och bastuavdelningarna är mycket rena och fräscha.
Maten i restaurangen var toppen!

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Skogsnissan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria B, Hotelldirektör på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 12 april 2019

Hej Skogsnissan,

Stort tack för ert fina omdöme. Underbart att höra att ni hade det bra hos oss. Varmt välkomna åter snart igen.

Bästa hälsningar,

Maria Botéus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 mars 2019

Ett bra spa med mycket att göra :) Maten var prisvärd.
Restaurang managern Anders fixade en fin frukost till oss trots att vi egentligen hade kommit försent till och missat frukosten. Servicen var jättebra!

Datum för vistelsen: mars 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Anna J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria B, Hotelldirektör på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 12 april 2019

Hej Anna J,

Tack för ert omdöme. Härligt att ni blev väl omhändertagna utav Anders. Varmt välkomna åter snart igen.

Bästa hälsningar,

Maria Botéus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2019 från mobil enhet

Var här med arbete och tog lunch. Har två alternativ stor lunch buffén 220 kr samt vanlig lunch för 140. Vi valde fisk som var välsmakande.
Mycket sallad att välja på. Kaffe ingår ochså. Kommer gärna hit igen.

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack ztam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria B, Hotelldirektör på Arken Hotel & Art Garden Spa, svarade på det här omdömetSvarade 12 april 2019

Hej ztam,

Tack för ditt omdöme. Roligt att höra att lunchen smakade bra och varmt välkomna åter snart igen vid tillfälle.

Bästa hälsningar,

Maria Botéus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen