NiklasKarlsson
Stockholm, Sweden

Underbart hotell med det lilla extra!

Omdöme om Avalon Hotel
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 21 nov. 2024
Bo på Avalon nästa gång du besöker Göteborg. Trevligt hotell med en riktigt bra restaurang. Rummen är inte de modernaste men det vägs upp av en lyxig touch av det lilla extra. Bra produkter på badrummet och skön badrock och tofflor finns på rummet.
Frukosten har allt du kan önska dig, och håller en mycket hög kvalitet. God skagenröra finns och deras maltbröd är underbart.
Datum för vistelsen: november 2024
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Kamilla Grodzki, HotelldirektörAvalon Hotel, svarade på det här omdömet
Svarade 1 dec. 2024
Hej Niklas,
Tusen tack för ditt omdöme. Så roligt att höra att du var nöjd med vistelsen och uppskattade badrumsprodukterna samt skagenröran och vår hembakta maltbröd.

Hoppas att vi ses snart igen.

Hotellchef
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Bar/lounge
1 416
1 416
1015 av 1 956 omdömen
Omdömet skrevs 27 oktober 2024

Coolt rum rent och fräscht
Störs sällan eller aldrig av ljud men detta var ett väldigt tyst rum trotts 3 st fönster-
Avalons tvål doftar magiskt

Tack dsh4tkovhw
Kamilla Grodzki, Hotelldirektör på Avalon Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 30 oktober 2024

Hej dsh4kovw,

Tusen tack för ditt omdöme. Så roligt att höra att du haft en bra vistelse.

Omdömet skrevs 24 oktober 2024

Avalon är i våra ögon Göteborgs bästa hotell. Det ligger mycket centralt med gångavstånd till det mesta vi vill besöka. Personalen är uppmärksam, trevlig och möter oss alltid med ett leende med hög servicekänsla. Frukosten är en njutning i sig med allt och lite till vi önskar på ett frukostbord. Rummen är ljusa, snyggt inredda med sköna sängar och lyxiga lakan.

Tack sussiea2014

Hej Sussie,

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att ni är nöjda med vistelsen och tusen tack för dina fina ord om vår personal.

Varmt välkomna tillbaka!

Omdömet skrevs 22 oktober 2024

Underbart trevligt och vackert hotell med ljuvligt god frukost i en mysigt vacker miljö. Ljuvlig säng! Samt bästa läget!

• Restyp: Reste i arbetet
Tack ep5o4rnwbj
Kamilla Grodzki, Hotelldirektör på Avalon Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 oktober 2024

Hej ep5o4rnwbj,

Tack för ditt omdöme. Så roligt att höra att du var nöjda med vistelsen och uppskattade frukosten och miljön.

Omdömet skrevs 22 oktober 2024

Trevlig vistelse på fantastiskt hotell med trevlig och hjälpsam personal. Frukosten var fantastisk! Läget är toppenbra!

• Restyp: Reste ensam
Tack bengtssonsvante

Hej Svante,

Tusen tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att du hade en bra vistelse hos oss.

Omdömet skrevs 20 oktober 2024

Motsvarade förväntningar. Det som utmärkte sig var tillgänglig och snabb service, t.ex. när vi bad om öronproppar pga av störande ljud från närliggande uteställe. Öronproppar levererades snabbt till rummet.

Tack Stefan182xx

Hej Stefan,

Tusen tack för ditt omdöme. Så roligt att höra att ni var nöjda med vistelsen.

Varmt välkomna tillbaka!