Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
81 US$
70 US$
View deal
SPARA 11 US$
Priceline
81 US$
70 US$
View deal
SPARA 11 US$
Hotels.com
81 US$
70 US$
View deal
SPARA 11 US$
Expedia.com70 US$
eDreams70 US$
StayForLong81 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (245)
Filtrera omdömen
245 resultat
Medlemsbetyg
42
86
61
38
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
42
86
61
38
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 245 omdömen
Omdömet skrevs 2 februari 2020

Vi valde det lyxigaste rum med jacuzzi hotellet hade. Men det var verkligen inte värt det. Jacuzzin var dammig. Bara 2/3 av ventilera fungerade. Jacuzzin stod i sovrummet o där fanns ingen golvbrunn... hur tänkte de där?? Det fanns inga badlakan överhuvudtaget. Enbart en enda liten golv handduk o en liten handduk. Till ett dubbelrum. Inga tavlor på väggarna så det kändes ganska kallt och kalt. Handtaget på utsidan av balkongdörren var borta så risken att bli utestängd var stor. Lyhört.

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack sibicarlsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2020

Allt var perfekt! Trevlig och hjälpsam personal, bra och fräsch frukost med mycket utbud.Trevligt med våfflorna på em! Rummet var jätte fint! Har inget att klaga på! På rummet bjöd dem på kaffe, te mm och lite godis på sängen!

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack 528angelica
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020

Perfekt om man vill vara en weekend och inte behöva betala hur mycket som helst för boendet. Helt ok hotell, trevligt bemötande och bra frukost båda dagarna. Extra plus att man kunde ta kaffe och fikabröd och göra våfflor på em o kvällar.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack christer662020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020

Rummet va dåligt städat
Klibbiga golv gammal läsk utspilld på nattduksbordet.
Dammråttor på golvet smutsigt badkar.
Hela rummet luktade cigarettrök.
Fick ha öppet fönster hela natten å ett herrans liv utanför.
Frukosten var välldigt medioker.
Med kaffe på termos

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack JimmyW1420
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 november 2019 från mobil enhet

Vi valde detta hotellet pg.a läget, vi ska besöka släkt som bor runt hörnan, och vi kom med tåget och då ligger hotellet på gångavstånd.
Rummet är väldigt litet och trångt och dubbelsängen är inte fristående utan står mot väggen, vilket innebär besvär för den som ligger innerst.
Madrassen känns nerlegad och sängen gungar när man vänder sig.
Vi bor på 7 våningen men hissen går bara till 6 våningen, det fick vi besked på men är väldigt konstigt.
Det finns vattenkokare te osv men inga muggar eller glas .
Toalettpappret är av dålig kvalitet och ingen extrarulle att tillgå.
Vi ville byta rum men det fanns bara enkelrum kvar.
Det bästa var frukosten som var god och riklig, dock kunde dom varit bättre att röja och torka av borden mellan gästerna.
Rummet var också väldigt rent och välstädat.
Personalen var okej.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Eva A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen