Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppklass”
Omdöme om The Barn

The Barn
Rankad som nr 22 av 1 437 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Kök: Amerikanskt, Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Beskrivning: The Barns historia sträcker sig tillbaka till 1934, då en gammal lada restes i Vara. Ladan revs 2013 och uppstod i ny skepnad i hjärtat av Göteborg. Resultatet blev The Barn - en restaurang som serverar vällagad amerikansk mat gjord på noga utvalda råvaror.
Omdömet skrevs 25 juli 2020

Trevligt bemötande till en fantastisk miljö, meny med bra utbud och alla rätter vi testade var riktigt goda!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 113bj_rn_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (972)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2226 av 974 omdömen

Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Riktigt god mat! Grymma drinkar och ölsortiment, däribland egen. Trevlig, uppmärksam service! Klart värt ett besök!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 499kristoffers
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2020

Väldigt trevligt och genuint ställe, kanonservice och fantastisk mat! Tryffelmajon går att döda för!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack wickee_88
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2020

Grymma burgare, bra shakes. Trevlig service, men att vänta nästan en timme på maten är lite i längsta laget.

Datum för besöket: juli 2020
Tack KattisN_78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2020 från mobil enhet

Mycket trevligt bemötande av personalen, bra service och snabba med maten. Maten var mycket bra med. Köttmackan och ostronen rekommenderas. Skördeölen tyckte jag var den bästa lagren.

Datum för besöket: juli 2020
Tack X7558XGjonathanc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Barn tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt The Barn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt