Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Angelos

Angelos
Boka bord
2
lör 28/11
20:00
Rankad som nr 118 av 1 437 Restauranger i Göteborg
Prisklass: 139 US$ - 299 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2020

Angelos har ny regi sedan juli och har mycket god pasta och jättebra tapas samt supertrevlig personal. Rekommenderas gärna!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Y7666AMevaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (202)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4448 av 202 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2020

Mycket god pasta i en trevlig miljö med trevlig personal. Det fanns även tapas och Pizza att välja på.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack 30pernillas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Mycket bra upplevelse! Mat, dryck, atmosfär och service är världsklass!
Fantastiskt läge i centrala Göteborg!

Datum för besöket: juli 2020
Tack peywands2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020

Vi bokade bord för ett 40 års firande. Väldigt engagerad personal som vill göra det bästa för gästerna! Mycket god förrätt ( läckra smårätter, med ursprung ur det italienska köket) Huvudrätten blev en Oxfilé i toppklass, avslutningsvis en Tiramisu och bra urval från baren.
Vill tacka personalen för servicen och vänligheten, speciellt till Milad & Damiano
Vi ses snart igen

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Bt3rimi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020 från mobil enhet

Vi bokade via appen. När vi kom fick vi ett svalt bemötande. Vi beställde fyra förrätter ur tapasmenyn varav en glömdes bort så vi fick påminna om detta. Det var väldigt smaklöst och osaltat.
Pizza och pasta till varmrätt. Pizzan såg ut som en hönökaka med pålägg. Pasta med grönpepparsås smakande ingenting. Ingen frågade om det smakade gott eller dylikt. Tråkig service och tråkig mat. Grannarna Trattoria da Pasquale är hästlängder bättre...

Datum för besöket: juli 2020
Tack karinm529
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Angelos tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Angelos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt