Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com350 US$
Priceline361 US$
Booking.com361 US$
eDreams361 US$
CheapTickets350 US$
Hurb371 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 185)
Filtrera omdömen
1 185 resultat
Medlemsbetyg
998
102
54
24
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
998
102
54
24
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 185 omdömen
Omdömet skrevs 16 januari 2021 från mobil enhet

Mycket bra välkomnande vid incheckning, bra service. Rummen med gott om utrymme och trevligt möblerade. Känns att det är klass. Frukost a'la carte mycket bra service och fantastisk vällagad mat, i en matsal med härlig utsikt.

Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack urbanpe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yvi D, Annan på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2021

Stort tack till ert fina omdöme och en fantastisk recension!

Vi är så otroligt glada över att kunna läsa om hur bra er vistelse har varit hos oss!

Vi ser framemot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss inom en snar framtid. Tveka inte med att kontakta oss inför er nästa vistelse till Göteborg, så vi får nöjet att ha er som gäster hos oss igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2021

Det var en trevlig vistelse på Upperhouse. Fint o fräscht rum med fantastiskt vy över Göteborg. Tysta o bra rum. Inget att klaga på. Härlig säng o härliga kuddar också. Skulle gärna ta med sängen hem ha ha.

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack katarinasandin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yvi D, Annan på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2021

Stort tack till ert fina omdöme och en fantastisk recension!

Vi är så otroligt glada över att kunna läsa om hur bra er vistelse har varit hos oss!

Vi ser framemot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss inom en snar framtid. Tveka inte med att kontakta oss inför er nästa vistelse till Göteborg, så vi får nöjet att ha er som gäster hos oss igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2021

Först säger dom man får dricka i hotellet fram till 12-1 på kvällen sen visar de sig att de är bara rum service, sen skulle checka ut från lobbyn och upper H ringde och trodde att jag stack utan att betala, när jag skulle checka ut från lobbyn de ville att jag skulle betala för extra städ för de låg snus på bordet. Jag vägrade betala då blev jag avstängd från ghotia.

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack zeedylaz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yvi D, Annan på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 2 januari 2021

Hej,

Tack för din feedback.

Vi har redan pratats vid gällande din vistelse.

Önskar dig ett fantastiskt god fortsättning på det nya året.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 december 2020

Väldigt fint hotell och bra service av personal. Även städning av rummen som skedde 2x om dagen.

Bra med tillgång till spa, dock så måste man boka en plats till detta i förväg vilket inte stod så tydligt.

Nackdel: tog lång tid att checka in, vi väntade ungefär 30min.

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack PetraGx
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yvi Dinh, Annan på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 1 januari 2021

Stort tack till ert fina omdöme och en fantastisk recension!

Vi är så otroligt glada över att kunna läsa om hur bra er vistelse har varit hos oss!

Vår ambition är att checka in våra gäster inom en rimlig tid och att ni även får ta del av vår sittande incheck med välkomstdryck.

Vi ser framemot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss inom en snar framtid. Tveka inte med att kontakta oss inför er nästa vistelse till Göteborg, så vi får nöjet att ha er som gäster hos oss igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 december 2020

Min upplevelse på Upper House var långt över förväntan! All personal vi stötte på var otroligt vänliga och hjälpsamma. När vi checkade in uppmärksammade personalen direkt att min partner precis hade fyllt 30 år och gratulerade honom, och senare på kvällen kom roomservice med en flaska Prosecco som hotellet bjöd på, tillsammans med ett gratulationskort. Jag är oerhört imponerad över denna extra ansträngningen! Förutom detta så fick vi även snabb och bra hjälp när vi råkade bli av med ett av våra rumskort när vi var på spa. Jag är också väldigt nöjd med hotellet i sig. Rummet var fantastisk! Stort, välstädat och med en otrolig utsikt över Liseberg. Jag var dessutom extra nöjd över det stora badkaret i badrummet och den oerhört mjuka och sköna sängen. Själva spa-anläggningen var också superbra. Bara det faktum att man fick en liten badrumsväska innehållande olika produkter, som man sedan fick behålla, kändes otroligt lyxigt! Hotellets läge är väldigt bra. Precis utanför har man Liseberg och Universeum, som är två stora turistmål. Man kan även lätt ta sig till självaste centrum och tåg/buss-stationen med hjälp av spårvagnar som går precis utanför hotellet (tar inte allt för lång tid att gå heller om man hellre vill göra det). Vi var bara på hotellet ett dygn, men kände oss otroligt uppassade. Skulle starkt rekommendera både spa och hotell för andra!

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack AnneliH164
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yvi Dinh, Annan på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2020

Stort tack till ert fina omdöme och en fantastisk recension!

Vi är så otroligt glada över att kunna läsa om hur bra er vistelse har varit hos oss och att ni har uppskattat vår underbara personal!

Vi ser framemot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss inom en snar framtid. Tveka inte med att kontakta oss inför er nästa vistelse till Göteborg, så vi får nöjet att ha er som gäster hos oss igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen