Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Upper House
Hotell i närheten
148 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Scandic Rubinen(Göteborg)
110 US$
106 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Lorensberg(Göteborg)(Mycket prisvärt!)
121 US$
117 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
First Hotel G(Göteborg)
145 US$
138 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
154 US$
147 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Gothia Towers(Göteborg)
196 US$
184 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Clarion Hotel Post(Göteborg)
203 US$
144 US$
Clarion Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
180 US$
148 US$
ClarionCollection
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Avalon Hotel(Göteborg)
182 US$
150 US$
Avalon Hotel
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Quality Hotel Winn(Göteborg)(Mycket prisvärt!)
177 US$
129 US$
Quality Hotels
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (954)
Filtrera omdömen
954 resultat
Medlemsbetyg
819
76
41
15
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
819
76
41
15
3
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
241246 av 954 omdömen
Omdömet skrevs 6 januari 2017

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på hotellet och i restaurangen på Upper House.. Fantastisk utsikt över staden. Avsmakningsmeny med vinpaket var en upplevekse med en mycket initierad servitör. Fin miljö och utsikt från spa-avdelningen.

  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack petrabY7779DR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marcus E, Guest Relations Manager på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2017

Hej petrabY7779DR,

Tack så mycket för att du tagit dig tid och skriva om er vistelse på Upper House här på TripAdvisor!

Vad glada vi är över att läsa om er kväll och er nöjdhet. Det är roligt och läsa att ni hade en bra kväll och att middagen också på Upper House Dining var till belåtenhet.

Jag hoppas att vi i framtiden kan få hälsa er välkomna tillbaka till Upper House!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2017

Vi behövde en liten stund från barnen och vardagen så vi bokade rum på Upper House med spa vilket var helt fantastiskt. Underbar personal service ut i fingertopparna. Kände oss utvilade och väl omhändertagna när vi lämnade. Tack för en toppen vistelse.

  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack Poffedf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marcus E, Guest Relations Manager på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2017

Hej Poffedf,

Tack så mycket för att ni tagit tid och skriva en recension om er vistelse på Upper House här på TripAdvisor.

Vad roligt att ni hade en trevlig vistelse här hos oss och att ni kände er utvilade när ni lämnade oss. Ni får återkomma snart och vila upp er när det behövs nästa gång igen. Varmt välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2017

Middag och vinpaket bidrog till en fantastisk upplevelse med utsikt över hela Göteborg. Magiskt detaljerna såsom glas, bestick, uppläggning av rätterna blev samtalsämnen utöver de smakkombinationer vi bjöds på. Rummet med utsikt över Liseberg var lagom lyxigt med säng ich sängkläder man inte ville lämna.... frukosten var det enda vi blev besvikna över pga urval och kvalitet

  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack carolinehI8968HG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marcus E, Guest Relations Manager på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2017

Hej carolinehI8968HG,

Tack så mycket för att du tagit dig tid och skriva om er vistelse på Upper House här på TripAdvisor!

Vad roligt att er vistelse på hotellet och er middag på Upper House Dining blev en sådan positiv upplevelse för er.
Självklart ska frukosten ge er en bra start på dagen och det är tråkigt att ni inte känner att den gjort det. Just vårt frukostkoncept på Upper House är att erbjuda mindre portioner av utvalda rätter. Ni som gäster har möjligheten att prova olika många små rätter och njuta av både ekologisk och närodlad mat. Fråga gärna våra receptionister nästa gång om alternativen om ni hellre önskar en mer traditionell frukostbuffé.

Varmt välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2017

Tyckte jätte mycket om hotellet, dock önskar jag badrockar även för personer som inte är smala. Frukosten var jätte bra med möjlighet att beställa varma rätter dock saknade jag större urval av flingor och yoghurt. Servicen var superb.

  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Liljano
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marcus E, Guest Relations Manager på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2017

Hej Liljano,

Tack så mycket för din återkoppling, den är viktig för oss.
Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, vår service och utveckling av vårt hotell så jag delar med mig av er feedback internt till våra ansvariga.

Du är varmt välkommen tillbaka snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2017

Snygg design, bra inredda rum, stora badrum och sköna sängar.
Personalen hämtade oss personligen i entrén och gav oss en personlig rundtur av spat.
Man blir ompysslad från start till slut.

Som kuriosa kan nämnas att man hade bäddat ner prydnadskuddar från sängen och lagt torra handdukar för fötterna vid sängen när man kom hem till hotellrummet efter spat. Plus en lite chokladbit med en notering om morgondagens väder. Väldigt gulligt och omtänksamt.

  • Bodde här: december 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack Insulahn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marcus E, Guest Relations Manager på Upper House, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2017

Hej Insulahn,

Tack så mycket för din recension av Upper House här på TripAdvisor!
Vad glada vi är över att ni haft en bra vistelse hos oss och att ni lyckats införliva era förväntningar. Vi är glada att ni känner er ompysslad hela vistelsen och jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka igen till Upper House!

Varmt välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen