Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avsmakningsmeny”
Omdöme om Mr. P

Mr. P
Boka bord
Bookatable
Rankad som nr 83 av 1 464 Restauranger i Göteborg
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Mycket trevlig och snabb service. Fantastisk mat och dryck val till maten. Vi kommer gärna igen. Musiken var lite väl hög för att föra samtal med andra sidan bordet.

Datum för besöket: september 2020
Tack eijka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (286)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 286 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Bra ställe i Göteborg. Härlig AW på uteserveringen under parasoll med värme. Bra och goda smårätter. Härlig och glad och mycket bra service. Bra viner och bra ölsortiment.

Datum för besöket: september 2020
Tack MLarsson31
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2020

Fantastisk mat, bra drinkar och vin men det är själva hänget som är unikt: Go musik, mycket gäster, hög energi, bra mingel. Sexigt och stiligt! Personalen älskar deras jobb och det märks!

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack PernillaManeskiold
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2020 från mobil enhet

Mycket bra service av intresserad och kunnig personal och fantastiskt god mat.
Läget är toppen denna fina sommarkväll

Datum för besöket: augusti 2020
Tack lindaaI7460TR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk mat i kombination med trevlig service. Vi valde ett antal av smårätterna på menyn istället för avsmakningsmenyn.
Riktigt trevligt med sharing menyer det passar oss väldigt bra då vi gillar att testa många rätter.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Ytownking
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mr. P tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Mr. P? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt