De lägsta priserna för din vistelse
Priceline
Hotels.com94 US$
Expedia.com94 US$
Radissonhotels.com94 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (1 824)
1 824 resultat
1116 av 1 824 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2023

Fräscht hotell, fräscha rum, fantastisk frukost och fint läge vid vattnet

Bra frukost stort utbud men dom hade så många gäster samtidigt så svårt att få plats i utsatt tid men det löste sig men man får nybakat bröd och goda smoothies

• Restyp: Reste med familjen
Tack snordi971826
Omdömet skrevs 27 juli 2023

Utmärkt service och fina rum! Personalen var mycket tillmötesgående och språkkunniga. Trevlig miljö med bra hundpromenadstråk. Enkelt att ta sig över kanalen från Lindholmen till Stenpiren med Älvsnabben.

• Restyp: Reste med familjen
Tack Mamsi71
Omdömet skrevs 22 juli 2023

Hittade detta hotell av en slump. Vi var väldigt nöjda med vistelsen.
Fantastisk mat på restaurangen, otroligt bra med gratis inträde till deras SPA och väldigt trevligt personal. Dock önskar jag att sängarna hade varit bättre. Överlag jättenöjd!

Tack vludicke
Milica S, Gästservice/reception på Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2023

Hej vludicke,

Tusen tack för varma ord om vår restaurang, wellnessavdelning och service. Vi är glada att höra att ni är nöjda med er vistelse och tar till oss av din feedback.

Hoppas att vi får välkomna er till oss snart igen!

Omdömet skrevs 19 juli 2023

Varmt sovrum då det inte går att sänka temperatur mer än 2 grader eller öppna fönster. Lite urval på frukost”buffe” och personal inte klargör bord till nästa gäst. Fullt i ”spa” avdelning första dagen, man måste boka plats i förväg. Äckligt vatten i utomhusbad, massa hudrester som flyter runt 🤢

Tack olavikingsson

Hej olavikingsson,

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att du är missnöjd med din vistelse hos oss. Vår ambition är att alla våra gäster skall vara 100% nöjda, vi ber om ursäkt om vi tyvärr inte lyckats denna gång.

Vi har delat dina kommentarer med våra kollegor och dina åsikter hjälper oss i vidare utveckling, så vi tackar igen för det och hoppas trots det inträffade på att någon gång i framtiden få välkomna dig igen.

Omdömet skrevs 13 juli 2023 från mobil enhet

Dåligt städat, små rum och jag lång tid för att checka in trots att vi checkat in på webben.
Hotell passade på att tredubbla priset i samband med konsert men satte inte in mer personal för att klara frukost för ett fullbelagt hotell.
Konstig badrum med glasvägg.

Tack ebhuvi

Hej ebhuvi,

Stort tack för din feedback. Vi uppskattar alltid att höra från våra gäster även om detta såklart är beklagligt. Vi strävar alltid efter att ge service av yttersta klass men har uppenbarligen inte nått hela vägen i detta fall.

Vi kommer att dela din feedback med våra kollegor på berörda avdelningar, och kommer att ta med oss detta i vårt framtida arbete och strävan att bli bättre.