Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
123 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-08
Expedia.com
123 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-09
Trip.com
114 US$
Se erbjudande
Hotels.com123 US$
Priceline123 US$
getaroom.com127 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 592)
Filtrera omdömen
1 592 resultat
Medlemsbetyg
733
623
148
59
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
733
623
148
59
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 1 592 omdömen
Omdömet skrevs 12 augusti 2021 från mobil enhet

Vid incheckning kändes det som en begravning mörkt och receptionisten kändes, som hon jobbade som Skatteverks handläggare el från ett socialkontoret ( tråkig och grå med andra ord)

Rummet junior svit var mycket fint stort och rymligt. En stor och fin balkong där solen gick ner toppen rum med andra ord på vån 11.

Vi besökte tak poolen och även inomhus poolerna härligt! Vi var där vid 15 tiden så lugnt o skönt. Trevlig personal.
Dock en besvikelse.. när vi skulle beställa några drinkar på takbaren så gick det inte att sätta upp notan på rummet utan blev hänvisade till en bar inomhus som inte hade några drinkar! Kom igen detta var riktigt usel service. Ett tips är att be gästen gå in och göra betalningen ( sätta upp på rummet) men att utomhus fixar dom kundens önskemål. Eller Varför är ni inte bara smidiga låt gästerna beställa vad dom vill ute och lös det bara!! Det går överallt annars. Detta är ett fint hotel borde kunna lösa såna enkla saker.( vi hoppade över drinkarna pga detta)

Frukosten var god och inget att anmärka på.

Personal vid utcheckning var glada och då kändes det som glädjen hade nått receptionen :)

Sammantaget fint hotel MEN det ” lilla extra” saknades helt klart

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med vänner
2  Tack danielmX8196PM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2021 från mobil enhet

Bokade här för att fira min födelsedag.

Hon som jobbade vid incheckningen var ingen med snabbhet och charm.

Rum:
Vi hade Juniorsvit med balkong- stort och bra rum med både dusch och badkar. Trevligt med balkong och kvällssol.

Tyvärr så var både säng och kuddarna dåliga. Har bott i dubbelrum förut och har vart nöjd med både kuddar och säng då.

Vi var uppe och bada i poolerna, saknade bubblor i poolen.
Vi tänkte köpa en drink i baren på taket men vi kunde inte sätta upp det på rummet. Vi blev besvikna så det blev ingen drink.::(

Middag: Vi blev väl mottagna av Sassa (tror jag hon hette).
Vi beställde Steak sandwich/ hamburgare, efterrätt Creme brulee/ eton mess.
Det var gott och vi blev mätta.

Frukosten:
Äggröran smakade inget, baconet lite för stekt.
Melon fanns inte alls.

Trevlig receptionist vid utcheckning.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med vänner
1  Tack missepissen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021

Fint hotel, härlig roof top bar och spa. Maten i restaurangen på hotellet var väldigt god. Enkelt att ta sig in till city med Älvsnabben som var gratis. Vänlig bemötande av all personal, enkelt att parjera utanför hotellet.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack X5975YZmarieb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Hotellet erbjuder välfylld frukostbuffé och skön exklusiv takbar i solnedgången. Ett par bubbelbad inomhus och ett litet badkar precis bredvid baren ute ger det lilla extra som få hotell har i Göteborg.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack polsso115716
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Frukosten är dyr o inte värd det priset blev missnöjd.spaet är fint,rumet var rent o fint,ljud från korridoren hördes.mycket folk på hotellet så tog långtid o checka in.läget är hyfsat inte mycket som finns o göra/äta i närheten.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack FredrikE553
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen