Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
120 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-29
Expedia.com
120 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-30
Trip.com
112 US$
Se erbjudande
Hotels.com120 US$
Radissonhotels.com120 US$
getaroom.com124 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 600)
Filtrera omdömen
1 600 resultat
Medlemsbetyg
735
626
149
60
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
735
626
149
60
30
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1520 av 1 600 omdömen
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Hotellet erbjuder välfylld frukostbuffé och skön exklusiv takbar i solnedgången. Ett par bubbelbad inomhus och ett litet badkar precis bredvid baren ute ger det lilla extra som få hotell har i Göteborg.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack polsso115716
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Frukosten är dyr o inte värd det priset blev missnöjd.spaet är fint,rumet var rent o fint,ljud från korridoren hördes.mycket folk på hotellet så tog långtid o checka in.läget är hyfsat inte mycket som finns o göra/äta i närheten.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack FredrikE553
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021 från mobil enhet

Betalade för en svit, men var inte sängplatser till alla bokade, utan fick be om detta. Ingen tid i wellnessavelningen. Dåligt bemötande av personalen i receptionen, ingen kundservice alls. Skulle inte boka ett rum här igen.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack fridas769
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021

Bra hotell i ett område som är lugnt då det är arbetsplatser/forskning och inget ”stök”
Finns en färja som enkelt tar dig till stan o vissa av dessa är avgiftsfria men att åka buss funkar oxå med bara en liten promenad

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack peterbZ5477XR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021

Vistades för andra gången på det här hotellet. Förra gången, då hotellet var helt nytt, fick det full pott av mig och familjen. Nu 7-8 år senare har tyvärr betyget sjunkit något och hotellet känns inte lika lyxigt och välkomnande som första gången -kan bero på personalen i bl a receptionen som verkade något okunnig om rutinerna de har på hotellet. Bl a vilka rutiner som gällde vid lån av rock o tofflor till spa-avdelningen. Detta hade ingått vid vår förra vistelse, men nu gällde det enbart vissa typer av rum som hade denna servicen, så nu måste man hyra detta för ett visst belopp som de inte visste om det gällde för hela vistelsen eller enbart per dygn. De hörde dock av sig för återkoppla över en timme senare, men då var vi redan på väg till relaxavdelningen så då kändes det lite sent eftersom man numera måste boka tid för att vara på avdelningen och då får man bara vara där en timme -gäller antagligen pga Corona.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack 4a8wr7e8rk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen