Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 187)
Filtrera omdömen
1 187 resultat
Medlemsbetyg
545
486
107
38
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
545
486
107
38
11
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1924 av 1 187 omdömen
Omdömet skrevs 9 augusti 2018

Läget vid norra sidan av älven är kanon. Bra för sol och utsikt. Funkade helt ok med buss och spårvagn. Generellt fräscht intryck.
Betyget blir en stark fyra och det är frukosten som drar ner betyget. Bra innehåll, men de två nätter vi bodde var hotellet fullt och då funkade inte logistiken. Allt möjligt tog slut; mat, tallrikar, bestick, koppar.

  • Bodde här: maj 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 834andersd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anette S, Director of Sales på Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2018

Hej, Tack för din fina recension om oss här på Radisson Blu Riversie.Nästa gång ni kommer kan jag tipsa er om att testa färjan över älven in till stan.
Gällande frukosten tar jag med mig denna info till vår restaurangchef.
Varmt välkomna tillbaka!
Hälsningar
Anette, Team Riverside

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2018

  • Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Blu
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Anette S, Försäljningschef på Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 4 augusti 2018 från mobil enhet

Vi var 10 killar som startade dagen på terassen.
En perfekt start då den var runt 30 grader. Härlig utsikt och bra service. Lite synd att de inte är kallvatten i utomhusbaljan.
Rummen är fräscha och frukosten är helt fantastiskt. Vi bodde på hotellet den 9 juni. Taxi tar dig snabbt in till city. Hit åker jag gärna igen.

Bodde här: augusti 2018, reste med vänner
Tack tobbec2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anette S, Director of Sales på Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2018

Hej, kul att höra att ni hade det bra hos oss och nyttjade vår härliga takterass:)
Hoppas att vi syns snart igen!
Hälsningar
Anette/ Team Riverside

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2018 från mobil enhet

Ännu en gång uppfyller ni mina förväntningar på hur ett hotell ska vara. Fräscht och rent i såväl rum som övriga delar av hotellet. Trevlig personal som gör sitt yttersta för att vara serviceminded i alla situationer. Riktigt god frukost med några små överraskningar. Passade även på att ta en öl i baren och fick tips av en kunnig bartender.
Hit kommer vi tillbaka. Helt klart favvo hotellet i Göteborg!

Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
Tack Pappabrun
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anette S, Director of Sales på Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2018

Hej,
Tack för fin recension om oss här på Radisson Blu Riverside, kul att höra att ni trivdes hos oss:)
Vi hoppas att vi syns snart igen.
Ni missade väl inte vår takterass på 11.e våningen?
Hälsningar
Anette, Team Riverside

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2018

  • Bodde här: juli 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Blu
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Anette S, Guest Relations Manager på Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen