Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En liten pärla”
Omdöme om Restaurang Vi Viet

Restaurang Vi Viet
Rankad som nr 9 av 1 460 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Kvarterskrog med enkel inredning men mycket god vietnamesisk mat och supertrevlig personal.
Definitivt värd ett besök. Och ett till...

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack kicki58
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (383)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 383 omdömen

Omdömet skrevs 15 februari 2020 från mobil enhet

Maten är sagolik! Såååååå gott!!!!
Trevligt bemötande och bra service. Vi var fyra vänner som delade på ett antal utsökta förrätter bl.a. friterade sötpotatiskakor, papayasallad och rispappersrullar med räkor. Därefter två delikata varmrätter, biff med citrongräs och kyckling med koriander och ingefära. Vi avslutade med smaskig sticky rice med glass och marshmallows. Mums!
Det var inte sista gången vi besökte Vi Viet! Vi återkommer gärna.

Datum för besöket: februari 2020
Tack martinaZ7019BD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2020 från mobil enhet

Personalen var väldigt service minded och maten serverades snabbt och motsvarade våra höga förväntningar. Kunde varit en mer ombonad lokal.

Datum för besöket: januari 2020
Tack GbgSpallan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2020 från mobil enhet

En av de bättre restaurangerna i Göteborg.
Servicen är super bra. Trevlig personal som tar sig tid att förklara och berättar om maten och dess ursprung.
Även maten är riktigt bra. Och väldigt prisvärd.
Helt klart värt ett besök eller flera.

Datum för besöket: januari 2020
Tack 916kristianp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2020 från mobil enhet

Rekommenderas. Mycket god mat, supertrevlig personal, snabb service med andra ord det finns inget att klaga på. Du kan dessutom få det god vietnamesiska droppkaffet. Kunde lika gärna varit i Vietnam.

Datum för besöket: januari 2020
Tack 904magnusw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Vi Viet tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Restaurang Vi Viet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt