Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Välsmakande, vackert och vänligt 💕”
Omdöme om Restaurang Vi Viet

Restaurang Vi Viet
Rankad som nr 9 av 1 491 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

En familjeägd restaurang där svärmor står i köket och hennes trevlige svärson serverade oss med hjälp av vänlig kusin. Genomgående mycket vällagad och smakrik vietnamesisk mat.
Vi åt sommarrullar och mango/nudelsallad med fisksås-dressing till förrätt, helt ljuvligt gott. Därefter kötträtt med grönsaker, glasnudlar och fantastiskt smakrika örter såsom koriander, mynta, salladslök, chili, citrongräs och vitlök.
Efterrätten blev friterad banan med vaniljglass och färska bär.
Fantastiskt gott!
Vi kommer garanterat tillbaka, många gånger!

Datum för besöket: april 2018
Tack StinaRD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (289)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4347 av 289 omdömen

Omdömet skrevs 24 mars 2018

Det här är min favoritkrog i Göteborg. Extra glad att den också är min kvarterskrog. Kökets kärleksfulla omsorger om råvarorna och personalens kärleksfulla omsorger om oss gäster gör sammantaget varje måltid till en upplevelse med guldkant. När jag äter ute är Vi Viet det självklara valet.De goda smakerna,atmosfären och stämningen dröjer sig kvar långt efter att jag lämnat restaurangen.

Datum för besöket: mars 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Christina S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2018 från mobil enhet

Det är nästan så att man inte vill tipsa om detta stället.
Extremt kunnig och lyhörd personal som fick oss att känna sig som hemma. Kom m bra tips på mat.
Maten överträffade alla förväntningar. Sagolikt!

Datum för besöket: mars 2018
Tack Malin850
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018

Gick hit med mina syskon. Var lite trevande till en början att gå hit. En liten trappa ner till en liten restaurang där få platser fanns. Tur att man hade bokat bord. Satte oss ner o tänkte att det får bära eller brista. Tog inte lång stund så hade man kommit på andra tankar. Stället var ju fantastiskt. Personalen var trevliga o hjälpsamma. Dom var verkligen mån om sina gäster. Vi beställde ej samma mat. Vi tog olika. Alla tyckte likadant om våra rätter efter vi hade ätit upp. Dom var supergoda. Rekommenderar detta ställe om ni vill äta god mat. Kommer gå hit igen. Förstod att stället var populärt då man bara fick sitta i två timmar innan kyparen sade lite ursäktande "att vi måste bereda plats till nästa gäst".

Datum för besöket: januari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Anders T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018 från mobil enhet

Kan absolut rekommendera denna resturang. Inredning lite spartanskt men otroligt god mat och snabb service med trevlig personal. Vi tog förrätt och varmrätt med vin. Avslutade med hälso te. Gick på ca 300 kr per person och vi var där på lunch tid en lördag. Ligger lite avsides men hit kommer jag gärna tillbaka. Kan hända att man måste boka bord kvällstid.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Marita T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Vi Viet tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Restaurang Vi Viet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt