Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok”
Omdöme om Super Sushi

Super Sushi
Rankad som nr 619 av 1 507 Restauranger i Göteborg
Kök: Japanskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Helt ok!
Snabb service litet ställe.
Portionerna medel.
Tog kycklingspett!
Dom var ganska små!
Smakade helt ok!

Datum för besöket: mars 2018
Tack rogera810
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (75)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 75 omdömen

Omdömet skrevs 21 januari 2018 från mobil enhet

Det var okej. Även de ”små” bitarna är väldigt stora. Dock faller bitarna sönder lätt och är för stora för äta på ett smidigt sätt. Smak var sådär faktiskt.

Datum för besöket: januari 2018
Tack Emma R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2017 från mobil enhet

Har varit här en gång tidigare men få var det bättre. Denna gång var det riktigt osmakligt. Sushiris som inte höll ihop. Dåliga råvaror mm. Gå inte hit.

Datum för besöket: december 2017
Tack BBX12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2017 från mobil enhet

Otroligt besviken. Dålig mat som inte smakade något och av dålig kvalité. Inget att rekomendera. Sushin var okej men vanliga varmrätter var helt bortom okej.

Datum för besöket: november 2017
Tack Alexander E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2017 från mobil enhet

Lunch
Besviken dotter att mat band inte var igång, detta endast på helgerna. Åt sushi och Thai mat
Smakade ok men inte den bästa ätit bättre.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack elisabethr774
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Super Sushi tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Super Sushi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt