Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket goda smaker ”

Trattoria La Sultana
Boka bord
2
lör 31/10
20:00
Rankad som nr 34 av 1 447 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 18 september 2020 från mobil enhet

Mysigt ställe med bra italiensk mat. Tre av tre rätter var super. Carpacio till förrätt och skaldjursrisotto och svsmprisotto till huvudrätt. Bra personal!

Datum för besöket: september 2020
Tack jannice14
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (229)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 230 omdömen

Omdömet skrevs 11 september 2020 från mobil enhet

En liten mysig restaurang med goda pastarätter. Mer fantasi och smak än det vi vanligtvis hittar på pastamenyerna. God bruschetta till förrätt och god tiramisu till efterrätt. Bra service. När vi provsmakade det rekommenderade vinet var det inte gott. Kyparen tyckte det var märkligt men kom såklart med ett vin vi gillade. En stund senare kom han tillbaka och ursäktade sig att han inte hade kollat vinet vi provsmakade. Han berättade att vinet i flaskan hade blivit dåligt, vi fick en provsmakning av det rekommenderade, en trevlig gest!!!

Datum för besöket: september 2020
Tack annika765
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2020

Topklass på vår 10åriga bröllopsdag!
Vi spenderade helgen i Göteborg men familjen och visste inte riktigt vad vi bokat på förhand.
Allt var verkligen kanonbra. Mysigt litet ställe. Bra service och jättegod mat.
Kan varmt rekommenderas!

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack andy_gunners
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2020 från mobil enhet

Otroligt god mat, fantastiskt vin och väldigt prisvärt! Stark rekommendation för alla som uppskattar italiensk mat och de som bara uppskattar god mat

Datum för besöket: augusti 2020
Tack robertjO9017DN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2020 från mobil enhet

Bästa Söndagsmiddagen på länge.
Grymt fina smaker.
Förrätt - Carpaccio di bresaola
Varmrätt - Filetto di merluzzo
​Dessert - Tiramisu classico

Kanonbra service

Datum för besöket: augusti 2020
Tack PiaJ225
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Trattoria La Sultana tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Trattoria La Sultana? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt