Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Scandic Rubinen(Göteborg)
128 US$
103 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
173 US$
146 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Gothia Towers(Göteborg)
172 US$
162 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 11 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 11 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 183 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

129 US$
120 US$
Quality Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 12 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 12 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 136 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Quality Hotel Winn(Göteborg)(Mycket prisvärt!)
125 US$
109 US$
Quality Hotels
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Center Hotel(Göteborg)
82 US$
76 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 22 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 22 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 97 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

108 US$
87 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Avalon Hotel(Göteborg)
146 US$
126 US$
Avalon Hotel
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 24 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 24 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 165 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Clarion Hotel Post(Göteborg)
162 US$
139 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 154 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Omdömen (1 284)
Filtrera omdömen
1 284 resultat
Medlemsbetyg
728
395
115
30
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
728
395
115
30
16
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3540 av 1 284 omdömen
Omdömet skrevs 1 mars 2018

Odin är ett bra hotell som bjuder på kvällsmiddag vilket jag som reser i arbetet uppskattar väldigt mycket. Standard, service och träningsmöjligheterna var mycket bra. Det enda man önska vara bättre är läget, som trots allt är ok, men fasaden som var lite tråkig.

  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack jonasselling
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Manager på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2018

Hej Jonas!

Roligt att höra att du uppskattade hotellets utbud!

Varmt välkommen tillbaka en annan gång.

//Omar, informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet

Mycket centralt läge och trevlig personal. Bra och varierad frukost. Rummet hade mer att önska tyvärr, gammeldags sängram ger ett lite halvtråkigt intryck. En dörr saknades i duschhörnan så det blev lite blött i duschrummet. Kan vara dags för renovering kanske?

Bodde här: februari 2018, reste med vänner
2  Tack Karin H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Manager på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2018

Hej Karin!

Härligt att höra att du tyckte om hotellet!

Vi ska ta vidare din respons för vidare förbättringar. Varmt välkommen tillbaka till oss!

//Omar, informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 februari 2018

Det självklara valet av hotell i Göteborg. Centralt hotell , med bra stora rum med litet kök, serviceinriktad personal, mycket god frukost och kvällsbuffe. Parkering i hotellets garage med hiss direkt till rum och reception.

  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Staffan B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Manager på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2018

Hej Staffan!

Vad roligt att höra att du uppskattade din vistelse hos oss.

Ha en fin dag och varmt välkommen tillbaka!

//Omar, Informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2018

Vi valde hotellet baserat på goda recensioner och att vi tyckte det var smidigt med middagsbuffén.

Rummen är väldigt rymliga, vårt hade stor uteplats och var även utrustat med ett kök vilket var lite märkligt. I övrigt fint och frächt och välstädat, väldigt tyst ventilation och sköna sänger gjorde att vi kunde sova väldigt bra.

Frukostbuffén var väldigt bra, det fanns allt vi förväntade och allt smakade bra. Även eftermiddagsfika fanns. middagsbuffén var helt okej och det kändes smidigt att slippa ge sig ut på stan för mat. Tillräckligt utbud för oss och allt var frächt och vällagat. Hade det funnits något litet i dessertväg hade det blivit full pott!

Den personal vi stötte på gav mycket god service och trevligt bemötande!

Inget direkt lyxhotell men för priset per natt mycket bra och vi lär återkomma hit!

  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Divers60
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Manager på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2018

Vad trevligt att ni uppskattade er vistelse hos oss.

Varmt välkommen tillbaka!

//Omar, Informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2018 från mobil enhet

Stort fint rum med köksavdelning, soffa och värmegolv i badrummet. Mycket bra sängar och fint inrett . Kunde ha önskat en bättre kudde i sängen . Trevlig personal och bra frukost. Gångavstånd till avenyn. Jätte bra att det fanns ett parkeringsgarage. Rekommenderar detta hotell.

Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
Tack Abc1233
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Informationsansvarig på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2018

Tack för det fina omdömet. Vad härligt att du uppskattade rummet.

Varmt välkommen tillbaka

Omar, Informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen