Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 352)
Filtrera omdömen
1 352 resultat
Medlemsbetyg
759
422
124
31
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
759
422
124
31
16
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
7883 av 1 352 omdömen
Omdömet skrevs 1 mars 2018

Odin är ett bra hotell som bjuder på kvällsmiddag vilket jag som reser i arbetet uppskattar väldigt mycket. Standard, service och träningsmöjligheterna var mycket bra. Det enda man önska vara bättre är läget, som trots allt är ok, men fasaden som var lite tråkig.

Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack jonasselling
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Manager på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2018

Hej Jonas!

Roligt att höra att du uppskattade hotellets utbud!

Varmt välkommen tillbaka en annan gång.

//Omar, informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet

Mycket centralt läge och trevlig personal. Bra och varierad frukost. Rummet hade mer att önska tyvärr, gammeldags sängram ger ett lite halvtråkigt intryck. En dörr saknades i duschhörnan så det blev lite blött i duschrummet. Kan vara dags för renovering kanske?

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste med vänner
2  Tack Karin H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Manager på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2018

Hej Karin!

Härligt att höra att du tyckte om hotellet!

Vi ska ta vidare din respons för vidare förbättringar. Varmt välkommen tillbaka till oss!

//Omar, informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 februari 2018

Det självklara valet av hotell i Göteborg. Centralt hotell , med bra stora rum med litet kök, serviceinriktad personal, mycket god frukost och kvällsbuffe. Parkering i hotellets garage med hiss direkt till rum och reception.

Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Staffan B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Manager på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2018

Hej Staffan!

Vad roligt att höra att du uppskattade din vistelse hos oss.

Ha en fin dag och varmt välkommen tillbaka!

//Omar, Informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2018

Vi valde hotellet baserat på goda recensioner och att vi tyckte det var smidigt med middagsbuffén.

Rummen är väldigt rymliga, vårt hade stor uteplats och var även utrustat med ett kök vilket var lite märkligt. I övrigt fint och frächt och välstädat, väldigt tyst ventilation och sköna sänger gjorde att vi kunde sova väldigt bra.

Frukostbuffén var väldigt bra, det fanns allt vi förväntade och allt smakade bra. Även eftermiddagsfika fanns. middagsbuffén var helt okej och det kändes smidigt att slippa ge sig ut på stan för mat. Tillräckligt utbud för oss och allt var frächt och vällagat. Hade det funnits något litet i dessertväg hade det blivit full pott!

Den personal vi stötte på gav mycket god service och trevligt bemötande!

Inget direkt lyxhotell men för priset per natt mycket bra och vi lär återkomma hit!

Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Divers60
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Manager på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2018

Vad trevligt att ni uppskattade er vistelse hos oss.

Varmt välkommen tillbaka!

//Omar, Informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2018 från mobil enhet

Stort fint rum med köksavdelning, soffa och värmegolv i badrummet. Mycket bra sängar och fint inrett . Kunde ha önskat en bättre kudde i sängen . Trevlig personal och bra frukost. Gångavstånd till avenyn. Jätte bra att det fanns ett parkeringsgarage. Rekommenderar detta hotell.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack Abc1233
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niclas M, Informationsansvarig på Clarion Collection Hotel Odin, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2018

Tack för det fina omdömet. Vad härligt att du uppskattade rummet.

Varmt välkommen tillbaka

Omar, Informationsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen