Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
123 US$
View deal
Hotels.com
123 US$
View deal
Agoda.com
126 US$
101 US$
View deal
SPARA 25 US$
Booking.com123 US$
Priceline123 US$
Hurb126 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 789)
Filtrera omdömen
1 789 resultat
Medlemsbetyg
550
817
299
97
26
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
550
817
299
97
26
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 1 789 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2020 från mobil enhet

Jag läste inte igenom betygen innan jag bodde där. Men med tanke på vad folk skrivit så förstår jag inte hur hotellet har kunnat få betyg 4..
Av mig blir det 2,5 i betyg

- Var dom platta kuddarna man fick ont i nacken av.
- Dåligt städat få det var fläckar lite här o var.
- Täcket var massa klumpar i, så på vissa ställen fanns det inget innehåll.
-Man flög till varje gång grannen smällde igen dörrn.
-Kylskåpet var det nått fel på, det klickade hela tiden.
-Frukosten överstekt bacon.

+Jag tyckte det var bra o smidigt med hotellet så nära tågen då jag skulle åka tidigt.

+Sängen var helt ok, täcket var fluffigt om det hade vart jämt fördelat
+Många tvkanaler.
+Hamna på 7våningen så det var bra trots att det inte var nån utsikt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste ensam
Tack missepissen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2020 från mobil enhet

Vi betalade runt 850kr per natt och för det priset är det absolut prisvärt. Perfekt hotell om du åker tåg men kör du bil rekommenderar jag det inte, omständligt att hitta parkering och hotellet har ingen egen parkering. Frukosten är ok, dåligt utbud nu pga Corona. Rummen är lite slitna men de funkar när man ska bara ska sova här. Ett plus för sängarna, supersköna.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack annaeD3935IJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Vi har bott på många hotell i Göteborg och detta placerar sig absolut i toppen.
Bra placering vid centralstationen speciellt om man kommer med tåg! Vi åkte bil och då är det inte lika enkelt. Göteborg är tyvärr en stad där infrastrukturen är en total katastrof .
Rummet var fint och acceptabelt städat.
Vi hade beställt ett rum med utsikt och vad får man i Göteborg om inte ett vägbygge .
Frukosten var bra och man fick vid incheckning välja tid för frukost så folksamlingar kunde undvikas.
Vi kan absolut rekommendera detta hotell!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Putte69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2020

Svårt att hitta hotellet. Parkering en bit ifrån. Dålig info på hemsidan.
Mycket smutsigt. Lampor på toaletten fulla av damm. Bakom soffan fullt av damm, samma i hörnen vid elementen. Kuddar i soffan slitna och med fläckar.
Avbokade på studs efter en vända på rummet.
Positivt, snabb återbetalning av Receptionisterna.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Irene M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2020 från mobil enhet

Mycket bra läge när man kommer med tåg. Ligger i stationshuset. Ganska skön känsla när man kommer in i foajén. Trevlig personal som tog emot oss. Rummet var ganska rymligt men jag saknade en kyl. Lite bättre städat kunde det ha varit. Våran fjärrkontroll var super smutsig så även locket på vattenkokare. Bra frukost mycket att välja på. Älskar att det finns så mycket färsk frukt att välja på. Tyvärr är det vanligt att få ljummen äggröra på hotell så även här. Önskar att den varma maten var varm när man tog av den. Trotts att det var mycket folk till frukosten så var det en lugn atmosfär . Ska jag vara petig skulle jag önska att den som ansvarade för borden i matsalen skulle ta bort alla vissna blommor. Känns lite tragiskt att se vissna blommor.

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Gunilla M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen