Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 783)
Filtrera omdömen
1 783 resultat
Medlemsbetyg
547
816
297
97
26
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
547
816
297
97
26
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 1 783 omdömen
Omdömet skrevs 9 januari 2020 från mobil enhet

Ett mycket trevligt hotell i ett helt perfekt läge! Ligger inne på centralstationen i Göteborg! Mycket trevlig personal och god frukost! Bra standard på rummen med väl tilltagen Mysig lounge med bar i faojen. Rekommenderas varmt!

Datum för vistelsen: januari 2020
1  Tack chrille73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2020 från mobil enhet

Dålig ventilation på rummet, maten på kvällen tog 1 Tim och 20 min att få in. Saknades mycket på frukosten, det var slut. Tvålen slut på rummet saknades glömt sätta i ny behållare. Papperskorgen sönder på rummet.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack MalinI93
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2020

Rummen är okej och tysta samt centralt belägna på Göteborg centralstation. Gymmet är litet men funkar fint om man inte är många i lokalen.

Vi bodde där i 4 nätter och varje morgon var frukosten fruktansvärd. Varje dag saknades det basala grejer som tallrikar, bestick, glas osv Utöver det var det ett lotteri om det skulle finnas ost, bullar osv En morgon var det slut på all varm mat!? Hur är det möjligt?
Det fanns ingen organisation på personalen och de var gravt underbemannade. De sprang runt och fyllde på utifrån det gästerna skrek efter.

Rumstips: Undvik frukosten
Datum för vistelsen: januari 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack suzipeter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2019

Det är ett bra hotell ligger centralt vid femman och stationen nära till det mesta i Göteborg. Rätt så tyst trots att det ligger i stationsbyggnaden man hör lite av när dom ropar ut tågen men ingen fara. Rent och fräscht.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Johanahlin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 december 2019 från mobil enhet

Bodde två nätter på detta hotel. Passade perfekt för denna jobbresa då det var smidigt att ta sig till olika adresser och nära till tåget hem. Byggnaden (ovanpå centralen) är smart och har gjorts trevlig med träpaneler och ljusgårdar. Rummet helt ok och man känner sig som hemma. Kommer säkert boka igen för turistresa framöver men då göra med utsikt ut mot staden.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack E5033UKjenny_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen