Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
136 US$
Se erbjudande
Expedia.com
136 US$
Se erbjudande
Trip.com
133 US$
Se erbjudande
Hotels.com136 US$
Priceline136 US$
travelup.com166 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (635)
Filtrera omdömen
635 resultat
Medlemsbetyg
343
165
74
30
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
343
165
74
30
23
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1621 av 635 omdömen
Omdömet skrevs 11 augusti 2021 från mobil enhet

Fantastiskt rum med utsikt mot stan. Underbara sängar , personalen är jätte service inriktad, vilket gjorde vistelsen ännu mer glädjande.
Vi åt även Brunch på lördagen vilket var mycket gott. Fräscht och smakrikt. Tack till chefer och personal som verkligen lyckats gör detta fina hotell till No 1 Göteborg.

Med vänlig hälsning, Tarek & Jessica

Rumstips: Ät gärna lunch på hotellets restaurang. Goda drinkar i baren. Testa även deras Spa avdelning.
Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack 432tarekl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sofia Lindholm, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2021

Hej Tarek och Jessica,
Stort tack för era fina ord, vi är verkligen glada att ni trivdes så bra hos oss.

Välkomna tillbaka.
Hälsning,
Sofia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021

Super härlig personal på hotellet! Rummen på hotellet fanns det definitivt inte något att klaga på, städat och fräscht varje dag. Maten på hotellet var utmärkt och inte minst personalen i baren, väldigt serviceminded och trevlig. Rekommenderar detta hotellet då det ligger väldigt bra i Göteborg och nära till Centralstationen.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Monsson2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sofia Lindholm, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2021

Hej Monsson2021,
Stort tack för era fina ord, vi är glada att ni uppskatade hotellet och personalen.

Välkomna tillbaka.
Hälsning,
Sofia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021

Trevligt och modernt hotell i perfekt anslutning till centrum.
+Rent och städat
+Perfekt läge för centrum
+Trevlig personal
+Fina rum

-Lång väntetid vid in/ut check, lite personal i receptionen blev långa köer.
-God frukost dock önskas större utbud

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack agusta721201
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sofia Lindholm, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2021

Hej agusta721201,
Stort tack för er feedback.

Vi tar med era synpunker om receptionen till berörd avdelning.

Välkomna tillbaka!
Hälsning,
Sofia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Är otroligt nöjd, ser fram emot att bo hos er igen om några månader! Rummet var väldigt fint och frukosten var bra. Jag skulle verkligen rekommendera er och är imponerad av er personals stresstålighet, trots en väldigt lång kö vid incheckning så behöll de sin professionalitet

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
Tack 6fwqeg59fd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sofia Lindholm, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2021

Hej 6fwqeg59fd,
Stort tack för dina fina ord. Vad roligt att ni uppskattade vår personal.

Hälsning,
Sofia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Otroligt fint och fräscht hotell. Sängarna var de skönaste någonsin.
Det enda som drar ner betyget var fläckarna som fanns på golvet (ej städar ordentligt) och smulorna på bordet. Samt dåligt utbud av specialkost till frukost.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack frostblomma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sofia Lindholm, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2021

Hej frostblomma,
Tack för er review. Jag ber om ursäkt att städningen inte var som den skulle, vi tar med oss det til berörd avdelning.

Vi hoppas ni vill komma tillbaka till oss igen.

Hälsning,
Sofia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen