Inna T
Stockholm, Sverige

Mänskligt hotell

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 29 sep. 2024från mobil enhet
Jag blev krasslig under vistelsen och kunde inte gå på mässan på det sättet jag ville! Jag frågade försiktigt i receptionen om jag kunde få vila en extra stund och utan knussel fick jag tre extra timmar utan tilläggskostnad! Sånt uppskattas enormt! Frukosten var bra! Lite hög ljudvolym och rummet var standard o funka bra! Enda negativa var egentligen att de använder nån stark parfym i lobbyn som sticker i näsan
Datum för vistelsen: september 2024
Resetyp: Reste med vänner
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front OfficeClarion Hotel Post, svarade på det här omdömet
Svarade 30 sep. 2024
Bästa gäst,

Tack så mycket för att du delar med dig av er upplevelse och tack för värdefull feedback! Självklart gör vi vårt bästa för att våra gäster ska ha det bra hos oss. Härligt att det uppskattas.

Vi hoppas att ni haft en härlig vistelse i Göteborg och att vi ses snart igen!

Clarion Hotel Post
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Bli belönad med One Key
2 300
1 440
712 av 4 850 omdömen
Omdömet skrevs 11 september 2024

Du bor på det här hotellet på egen risk. Det finns inga försäkringar. Jag råkade putta ner en lampa som försiktigt hade placerats på kanten av ett bord i rummet, och lampskärmen gick sönder. Jag anmälde detta till receptionen och förklarade att det var en olyckshändelse. Först fick jag ett lugnande besked, men sedan skickade hotellet en faktura på 5000 SEK att betala. Som tur var hade jag en reseförsäkring som täckte kostnaden.

Restyp: Reste ensam
Tack Trail64836628944
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2024

Kära gäst,

Tack för din vistelse hos oss och för att du gett oss återkoppling på din senaste vistelse!

Tråkigt att en lampskärm gick sönder under din vistelse. Vi har en policy på att saker som går sönder debiteras och så får man som sagt ta det via sin egna försäkring om man orsdakat skada på rummet., Sådana olyckor kan hända, men i detta fallet var det en dyr lampskärm som gick sönder som inte kan ersättas.

Önskar dig en fin dag!

Varma hälsningar

Omdömet skrevs 9 september 2024

Fick inte det rummet som vi förväntat oss, ett litet kryp in med 120 cm säng så mycket dålig sömn i två nätter. Ringde direkt till Clarion och enligt priset var det ett större rum som vi bokat plus att de glömde fixa vårt lilla krypin mellan natt ett och två. Mycket dåligt förstående av personalen i receptionen.

Datum för vistelsen: september 2024
1  Tack plundin621

Bästa gäst,

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss en recension, det uppskattar vi verkligen!

Vi jobbar ständigt med att förbättra gästupplevelsen på hotellet och tar med oss dina ord i det arbetet.

Våra compact dubbelrum har 120 cm säng och där brukar vi rekommendera att bara en person bor eller att man uppgraderar till ett standard dubbelrum med 160 cm säng vid incheckningen. Om det skulle vara något som var fel vid denna bokning så kontakta oss på hotellet så kikar vi på det.

Omdömet skrevs 14 augusti 2024

För att göra en lång historia kortare:
Vi fick först inte det rum vi bokat och fick svar att det var omöjligt att byta eftersom hotellet var fullbokat. Jag visade kvittot på bokningen och plötsligt var hotellet inte fullbokat längre. (Jag fick bannor av receptionen att jag suttit på hotellsängen i rummet som jag fick bytt)

I det nya rummet var det så lyhört att min kompis jag bodde med fick lov att checka ut och bo på ett annat hotell. Jag hade tyvärr inte råd med det och fick lov att bo kvar tre nätter.
Stegljuden från våningen ovanför var så kraftiga att hela taket knakade.

Ingen städning skedde under de tre dygn jag bodde där. Och det är väl okej om det var rent från första början men bakom toalettpappershållaren så var det en brun, kletig smörja vilket jag förmodar var avföring, på väggen. Jag valde därför att använda receptionens toalett och använde aldrig duschen.

Jag har aldrig i hela mitt liv klagat på ett hotell. Någonsin men blev tvungen att tala om mina upplevelser för frontdesk/reception. De bad mig återkoppla via mail, vilket jag gjorde. Vidare mailade hotellchefen mig och erbjöd sig att göra en till bokning ”till ett bra pris” (?!)
Jag vill för det första helst inte bo på hotellet igen alls. Och skulle jag göra det så skulle jag absolut inte betala för det.

Därför väljer jag nu att varna andra för att göra bokning på detta hotell. Ni kommer bli oerhört besvikna.

Tack Malin K
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2024

Bästa Malin,

Omdömet skrevs 10 augusti 2024

Mycket bra service och trevlig personal som verkligen såg kunden i fråga. All personal var duktiga på bra bemötande.

Tack aperss766614

Bästa gäst,

Tack för din vistelse hos oss!

Vilken fantastiskt fin återkoppling du tar dig tiden att ge oss!
Magiskt med nöjda gäster och vi är så glada att du valde oss.

Hoppas att vi ses snart igen. Må fantastiskt tills dess!

Omdömet skrevs 6 augusti 2024 från mobil enhet

Hotellet ger ett första pampigt intryck. Med sin gamla stora fasad i direkt anslutning till centralstationen i Göteborg dominerar den sin närhet. På insidan ger den ett något mer välkomnande men ändå lyxigt intryck. Personalen är trevlig och professionell. Hjälper till om man har frågor och tar sig tid för alla gäster. Jag kan rekommendera spabadet inomhus och även poolområdet på takterassen.
Bra frukostbuffé. Rummen är standard.

Datum för vistelsen: juni 2024
Tack Pioneer59570120254
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2024

Bästa gäst,

Vi hoppas att ni haft en härlig vistelse i Göteborg och att vi ses snart igen!