2 personer tittar på det här hotellet
Expedia.com133 US$
Hotels.com133 US$
StayForLong132 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (4 754)
4 755 resultat
2 261
1 419
2 261
1 419
1419 av 4 755 omdömen
Omdömet skrevs 3 september 2023

Hotellet ligger ju väldigt centralt är smakfullt inrett. Dock är servicen inte i paritet med det. Det finns inga vettiga snacks att beställa i cafét/baren om man bara vill äta något gott och litet. När man kommer till rummet finns det ingen badrock eller extra tandborste/tandkräm om man har råkat glömma det. Vilket jag gjorde. Ringde alla möjliga nummer både till frontdesk, reception, housekeeping. Inget svar. Fick till slut tag i någon på frontdesk som ville ha 25 kr för det. Tror du kan få bättre service på ett mindre hotell i samma prisklass.

• Restyp: Reste i arbetet
Tack Alexandra K
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarade på det här omdömetSvarade 5 september 2023

Bästa Alexandra!

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss en recension, det uppskattar vi verkligen!

Vi jobbar ständigt med att förbättra gästupplevelsen på hotellet och tar med oss dina ord i det arbetet.

Hoppas ni haft en härlig vistelse hos oss och att vi ses snart igen! Tills dess, ha det så jättefint!

Omdömet skrevs 27 augusti 2023 från mobil enhet

Vi bokade ett bättre rum med lite mer utrymme.
Mycket trivsamt o trevligt. Vi var väldigt nöjda. Enda som man kan förbättra var en bättre hårfön. Detta var nog den billigaste o sämsta jag träffat på. Sen en hopfällbar bänk man kan lägga väskan på i sovrummet vore önskvärt. Annars var vi nöjda

Tack 210nina
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarade på det här omdömetSvarade 28 augusti 2023

Bästa gäst!

Tack för er recension på Tripadvisor. Vi är så tacksamma för feedback och detta kan bara göra oss ännu bättre :-)

Hoppas vi ses snart igen och ha det gött så länge!

Med vänlig hälsning

Omdömet skrevs 24 augusti 2023 från mobil enhet

Ett fantastiskt läge, men ganska slitna rum. (I gamla delen) som tur var så var personalen fantastisk så det gjorde vistelsen bra. Sonen sov i en bäddsoffa som gnisslande så in åt he... Tur att han ligger rätt stilla! Restauranger på hotellet håller ganska hög klass med en meny som är okej. Vi åt surf and turf 600:- , kanske inte det kocken tyckte va roligast att laga, har ätit bättre, 3+ på den .

Tack Jens E

Bästa Jens!

Vi jobbar ständigt med att förbättra gästupplevelsen på hotellet och i restaurangerna och tar med oss dina ord i det arbetet.

Omdömet skrevs 11 augusti 2023

Alltså vilket hotell centralt bra personal fint mysiga rum,nära till allt, ja vi kommer igen och du som inte bokat detta hotell GÖR DET rekommenderas mycket varmt, ni kommer inte bli missnöjda det kan jag lova

• Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack P9329AVtonys
Isabella Handberg, Gästservice/reception på Clarion Hotel Post, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2023

Bästa gäst,

Vilken fantastiskt fin review du tar dig tiden att ge oss!

Vi är så tacksamma för feedback och glada att du väljer oss.

Hoppas att vi ses snart igen. Må fantastiskt tills dess!

Amanda

Omdömet skrevs 10 juli 2023

Ett mycket fint hotell det var mycket större än jag först trodde väldigt fin inredning och personalen var super trevlig och väldigt serviceinriktad, rummet som låg på åttonde våningen var väldigt fint och badrummet var stort och fint, sängen var underbart skön och jag sov jättebra

Datum för vistelsen: juni 2023
  • Restyp: Reste ensam
Tack Tomas L
Clarion Hotel Post VRÅ, Gästservice/reception på Clarion Hotel Post, svarade på det här omdömetSvarade 21 juli 2023

Bästa Thomas!

Vilken fantastiskt fin review du tar dig tiden att ge oss!

Vi är så tacksamma för feedback och glada att du väljer oss.

Extra tack för dina fina ord om vår personal :-)

Hoppas att vi ses snart igen. Må fantastiskt tills dess!