Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
114 US$
Se erbjudande
Expedia.com
114 US$
Se erbjudande
Trip.com
112 US$
Se erbjudande
Priceline114 US$
Hotels.com114 US$
Prestigia.com117 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (4 629)
Filtrera omdömen
4 629 resultat
Medlemsbetyg
2 195
1 395
596
303
140
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 195
1 395
596
303
140
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 4 629 omdömen
Omdömet skrevs 14 juli 2022

Fint hotell med centralt läge och underbar service.
Kommer definitivt tillbaka speciellt i Restaurang Norda. God mat, och vi fick en minnesvärd kväll när vi har firat vår bröllopsdag, tack vare Erika.

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack gracel427
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 juli 2022

Mitt i Nordstan, nära till allt och lätt att ta sig iväg med tåg, spårvagn och buss! Stora fina rum, trevlig personal som var väldigt serviceinriktade och bra frukost! Vi parkerade bilen i p-huset Nordstan, smidigt!

Datum för vistelsen: juli 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack hammarstromemelie
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 juli 2022

Bästa läget, bästa barhänget i solen, nice takpool, fina rum med utsikt, frukosten grym, otroligt sköna sängar och lyxiga sängkläder, gymmet var ok, hit kommer jag tillbaka igen på semester och laddar batterierna..

Datum för vistelsen: juli 2022
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Henrik P
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 25 juni 2022 från mobil enhet

Hotell Post är väldigt fint. Vi hade ett deluxe-rum som var som en liten minisvit. Jättestor toalett med badkar, avskilt wc samt avskild dusch. Frukosten var otroligt fin med allt man kan tänka sig och fina restauranger.
Det enda negativa var att vårt rum inte blev städat första dagen eftersom vi hade hängt upp "stör ej" skylten till ca 11.00 och hängt upp "städa rummet"-skylten vid 11.00. Kan ändå rekommendera hotellet.

Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack Ingaper
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 16 juni 2022

Det enda jag saknade var heltäckningsmatta på rummet annars var det toppklass på precis allt! Vilket hotell! Är så nöjd med servicen från både reception och framförallt restaurangen Norda :) kommer åter redan i augusti!

Datum för vistelsen: juni 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Elfgrena
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen