Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
163 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-07-04
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
151 US$
Se erbjudande
FindHotel
174 US$
146 US$
Se erbjudande
Hotels.com151 US$
Travelocity151 US$
Trip.com174 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (4 467)
Filtrera omdömen
4 467 resultat
Medlemsbetyg
2 145
1 358
565
273
126
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 145
1 358
565
273
126
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 4 467 omdömen
Omdömet skrevs 18 maj 2021

Mitt första besök på hotellet. Och jag blev mycket positivt överraskad. Allt höll högsta klass. Rummen, servicen, läget, personalen, frukosten och utbudet av träning, avslappning, bad och inte minst utsikten från de övre våningsplanen.
Min enda invändning var musiken och ljudvolymen i den stora baren vid entrén. Alldeles för hög volym och märklig 'musik' för att vara en lördag eftermiddag/tidig kväll.
Lite mer mysig lounge-känsla hade varit önskvärt. Med tanke på den breda blandningen av åldrar som besökte baren vid den tidpunkten.

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack torjeanson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 maj 2021

Så nöjd med vår övernattning! Serviceminded personal under hela vistelsen, fina rum och en god frukost. Enda tråkiga med frukosten var att gästerna behöver spridas ut pga pandemin och drottningsalen var inte så mysig att sitta i, men bra lösning helt klart! Vi kommer snart igen på en staycation

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Relax55477098409
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 maj 2021

Det fina läget, eftermiddagssolen på terrassen och den stora frukosten gjorde upplevelsen toppen! Toaletten stor och fräsch. Uppskattar särskilt att det serverades normal frukost och inte små coronatallrikar

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Ida H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 april 2021

På rummet i sängen fann vi ngn annans långa hårstrå. På rummet fungerade inte incheck kortet, då dey glappade stängdes elekronik/lampor av ett par ggr.
Vi fick inget bra hälsnade vi incheck där de bara kunde peka var allting var. Vi valde hotellet pga av deras pool, och sades att kommer man tidigt till incheck var det lugnt att få plats. När vi kom 15.20 var poolen fulltecknad och vi fick inte ngt i gengäld. Dåligt! Dålig service och halvstädat.
Ytligt trendigt hotell men ful service.
Föredrar Scandic tills nästa gång.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Rebecca_Angelika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2021 från mobil enhet

Bodde på våning 4 i ett dubbelrum standard med badkar. Utsikt mot centralen. Rummet var rymligt och bra städat. Städaren på vån 4 var artig och trevlig. Frukosten var bra utbud på. Det var ordning och reda. Man blev visad till ett bord och det var även tidsbokning till frukost. Hjälpsam frukostpersonal. Återkommer

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste ensam
Tack danielmX8196PM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen