Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
eDreams
FindHotel
136 US$
130 US$
View deal
SPARA 6 US$
Booking.com136 US$
Priceline136 US$
Expedia.com136 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (723)
Filtrera omdömen
723 resultat
Medlemsbetyg
219
335
138
20
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
219
335
138
20
11
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 723 omdömen
Omdömet skrevs 25 februari 2020

hade vilja ha mer under frukost för det var väldigt lite val och vissa saker fanns bara ena dagen men inte den andra. rummens var lite väl små och avlånga, hade heller inget kylskåp som jag hade velat ha. toalett dörren gick inte att stänga och garaget var det inte så bra info hur man skulle komma it ur det bara komma in.

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack juliiajovander
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Terese Wibeck, Hotelldirektör på Spar Hotel Garda, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2020

Hej Julia!

Tack för din återkoppling, den betyder mycket för oss.
Det är beklagligt att du inte är nöjd med din vistelse. Vår frukostbuffét har ett basutbud och utöver det varierar personalen utbudet med lite extra som varierar från dag till dag.
Vi har sex olika rumstyper, varav de största har kylskåp, så kanske kan det vara ett alternativ nästa gång?
I garaget hänger en stor tamp/dragsnöre med en skylt, men givetvis kan vi se över om vi kan göra informationen ännu tydligare.
Jag hoppas att du ändå vill komma tillbaka och låta oss visa oss från vår bästa sida.
Varmt välkommen igen,

Hälsningar
Terese Wibeck med personal

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2020

Trevligt lugnt och famlijärt . Underbar säng i ett trevligt lagom stort rum . Lugnt område bakom hotellet. Den större vägen utanför berördes man inte av. Till frukost fanns mer än vanligt att välja på.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack thellm610750
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Terese Wibeck, Hotelldirektör på Spar Hotel Garda, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2020

Hej!

Tack för det fina betyget och omdömet, det är väldigt värdefullt för oss.
Det gläder mig att ni är så nöjda med er vistelse, och jag hoppas på ett snart återseende!

Hälsningar
Terese Wibeck med personal

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020

Trevlig personal vid incheckning. Smidigt med parkering i källaren. Bra med möjlighet till uppgradering av rum. Sköna sängar och rent och fräscht. Lagom avstånd till mässhallen. Liten bar finns och möjlighet till enklare rätter.

Rumstips: Uppgradering till familjerum var ett plus.
Datum för vistelsen: januari 2020
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Ulrika J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020

Något enklare hotell men med väldigt bra service och bra pris suveränt nöjd och återkommer garanterat. Mitt tredje år på detta hotell och lika nöjd! Suveränt med tidiga frukost möjligheter, tillmötesgående och trevlig personal.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack mnordh625277
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020 från mobil enhet

Enkelt, rent, trevligt och billigt hotel nära centrum.
Biljardbord, pingisbord, gym och bastu samt fri parkering är bra förmåner.
Enkelt och smidigt att nå från E6.
Personalen är trevlig och tillmötesgående.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste ensam
Tack donnys490
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Terese W, Hotelldirektör på Spar Hotel Garda, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2020

Bästa gäst,

tack för det fina omdömet och betyget, detta betyder mycket för oss.
Det gläder mig att du är nöjd med din vistelse, hotellets läge och faciliteter.

Varmt välkommen åter!

Hälsningar
Terese Wibeck med personal

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen