De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Expedia.com112 US$
Hotels.com112 US$
Trip.com112 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (1 667)
1 671 resultat
1318 av 1 671 omdömen
Omdömet skrevs 11 augusti 2023 från mobil enhet

Ett okej hotell, läget är bra, nära till allt.
Ganska slitet och nergånget, rummen känns omoderna. Sängarna var dock väldigt sköna så man sover gott. Frukosten var okej, men inte mer.
Städningen var lite märklig, vi hade varit ute hela dagen och kom tillbaka vid 15:30, klockan 16:00 knackar städpersonal på och vill städa. Då höll vi på att göra oss i ordning inför kvällen och hade inte riktigt möjlighet att släppa in honom. Så vårt rum förblev ostädat. På alla hotell jag har bott på städar man långt innan den här tiden.
Ett stort minus var att man inte fick nyttja wellness avdelningen kostnadsfritt om man inte hade bokat direkt genom hotellet. Vi hade bokat genom hotels.com och då skulle vi betala 95kr extra per person. Tråkigt eftersom vi hade valt hotellet utifrån just detta. Kändes inte alls okej.
Mycket vänlig personal på hotellet.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack zebbeemilia
Martina Andersson, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Opera, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2023

Hej,

Tusen tack för att du tagit dig tiden att ge oss feedback efter din vistelse här hos oss. Vi uppskattar din feedback mycket och du hjälper oss i vårt ständiga arbete att utvecklas och bli bättre, återigen tack!

Vi hoppas att få chansen att välkomna dig tillbaka och då visa den standard som vi lovat.

Omdömet skrevs 6 augusti 2023

Ingen rolig upplevelse att sova på detta hotell. Avsaknaden av ventilation i rummet gjorde att det blev 25-26 grader varmt samt att det verkligen inte fanns någon luft i rummet. Enligt tidigare recensioner har detta varit ett problem i många år och inget verkar ha gjorts åt det. Väljer ett annat hotell nästa gång jag ska till Gbg.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack kallekarlsson11
Martina Andersson, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Opera, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2023

Hej Kalle,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Jag är ledsen att höra att du inte hade en bra upplevelse här hos oss. Jag ber om ursäkt för att det var för varmt på rummet, jag förstår att det gjorde det svårt att sova. Vi strävar alltid efter att förbättra vår produkt och dina kommentarer hjälper oss i vårt arbete.

Jag hoppas att vi får chansen att välkomna dig någon gång i framtiden och då göra dig helt nöjd.
Vänliga hälsningar,
Isabella

Omdömet skrevs 27 juli 2023

Trevlig personal, men rummen är slitna och nergångna och behöver en renovering. Ac hade varit kanon - kvavt, fuktigt och innestängt på rummen och värmen går ej att reglera. Större utbud på frukostbuffén är att föredra.

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Caroline A
Martina Andersson, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Opera, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2023

Hej Caroline,

Tusen tack för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme till oss efter din vistelse. Vi blir så glada av att höra att vår personal tagit god hand om er.

Jag vill självklart be om ursäkt för att rummet inte levde upp till den standard som vi lovat. Din feedback är viktig för oss och vi uppskattar den mycket.

Vi hoppas att få chansen att välkomna dig tillbaka.

Omdömet skrevs 23 juli 2023

Bra läge. Ett väldigt tråkigt hotell. Känns som man är tillbaka på 80-talet när man kommer in på rummet. Vädigt små rum. Bodde högt upp i ett vindsliknande rum. Bra utbud på frukost, dock väldigt trångt och svårt med plats. Baren var völdigt omodern och låg i en lokal utan fönster en halvtrappa ner. Dyster och tråkig. Maten var dyr, tog pasta. Den var seg, ojämt varm, kändes micrad.

Rumstips: Ät inte i baren
Datum för vistelsen: juni 2023
Tack lenarosenpersson
Martina Andersson, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Opera, svarade på det här omdömetSvarade 25 juli 2023

Hej Lena,

Tack för att du valt att bo hos oss och för att du har tagit dig tiden ett lämna ett omdöme.

Det är tråkigt att höra att standarden inte levde upp till dina förväntningar. Vi har olika rumskategorier, både i den moderna delen och i den klassiska. Nästa gång får du gärna höra av dig till oss på hotellet så hjälper vi dig att hitta ett rum som passar just dig och dina önskemål.

Jag ska också ta vidare dina kommentarer gällande bar och restaurang till ledningen, dina kommentarer hjälper oss att bli bättre.

Varmt välkommen tillbaka!
Vänliga hälsningar,
Isabella

Omdömet skrevs 12 juli 2023

Ett mycket centralt hotell beläget väldigt nära centralstationen i Göteborg. Trevlig personal i receptionen. Rummet var stort och rymligt och utrustad med kylskåp. Sköna sängar och fräscht badrum. God frukost var det också. Minus att relaxavdelning kostar extra.

Rumstips: Rum högt upp med utsikt mot staden.
Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste ensam
Tack Sören J
Martina Andersson, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Opera, svarade på det här omdömetSvarade 13 juli 2023

Hej Sören!

Stort tack för att du tagit dig tiden att lämna så fin feedback till oss. Vi är så glada över att höra att du haft en bra vistelse och dina ord värmer. Jag kommer självklart att dela med mig av dina kommentarer till mina underbara kollegor.

Angående wellness-avdelningen vill jag be om ursäkt att en extra kostnaden var något som inte framgått tidigare. Om du bokar direkt via oss nästa gång ingår alltid vår wellness-avdelning i priset.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka!