Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Allen
Hotell i närheten
Gothia Towers(Göteborg)
175 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Scandic Rubinen(Göteborg)
105 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
139 US$
117 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 15 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 15 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 137 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

139 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
194 US$
158 US$
ClarionCollection
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Quality Hotel Winn(Göteborg)(Mycket prisvärt!)
134 US$
99 US$
Quality Hotels
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 19 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 19 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 122 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Clarion Hotel Post(Göteborg)
198 US$
144 US$
Clarion Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Avalon Hotel(Göteborg)
216 US$
179 US$
Avalon Hotel
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
152 US$
143 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Scandic Hotel Opalen(Göteborg)
100 US$
95 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 105 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Omdömen (193)
Filtrera omdömen
193 resultat
Medlemsbetyg
33
59
60
25
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
33
59
60
25
16
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
4146 av 193 omdömen
Omdömet skrevs 30 juli 2013

Det enda positiva med detta hotell var läget. Det är väldigt centralt.Sedan finns det mkt att anmärka på.Vi var där under en konsert,och hotellpriset var dubblerat! Det saknades hiss och vi hade ett rum på 3:e vån.Den heltäckande mattan hade tydliga spår av kräk.
1:a frukosten serverades gammalt bröd,barnfamiljer fick vänta på att få sitta. Kan säga att dit vill man inte återvända.

Tips för att välja rum: Pga att hiss saknades så är väl 1:a vån. att föredra.
  • Bodde här: juli 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Mercedes280
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2013 från mobil enhet

Nära till Heden, gångavstånd till Götaplatsen,Liseberg,Universeum etc. Medelbra hotel, ingen bar/servering men OK för övernattning. Små rum, bristfällig ventilation i rum/badrum men fönster går att öppna. Finns liten hörna med gratis kaffe och våfflor man kan grädda. Stort minus var:Bokade parkering flera dagar i förväg men den bokningen slarvades bort av personalen. De var mycket oförstående när jag påpekade missen och trodde mig inte när jag sa jag hade bokat i förväg via telefon. Ett tips här: Begär bokningsnummer för P-platsen, fråga vem som tar emot bokningen, skriv ner datum och klockslag när ni gör bokningen, så slipper ni bli misstrodd vilket jag blev. Vid ankomst löste det sig dock med parkering med annan otroligt hjälpsam person som trodde mig i personalen, guldstjärna till henne.

  • Bodde här: juli 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack coffeman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2013

Hotellet ligger centralt, mitt emellan centralstationen och Scandinavium. Trevliga och fräscha rum, fina badrum med golvvärme. Bra frukost. Det enda minuset är att det saknades minibar/kylskåp. Gratis kaffe/te i receptionen och man kunde grädda våfflor mellan kl.16.00-21.00. Jag hade ett rum mot gatan och tyvärr så hördes bilarna rätt väl därifrån, men det är också så att jag inte har någon trafik där jag bor i vanliga fall, så jag vaknar vid minsta ljud. Jag hade ett enkelrum och det var ganska litet,( har dock aldrig bott på enkelrum innan, så jag kan inte jämföra med något annat), dock var det inte så litet att det störde mig.

  • Bodde här: april 2013, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Lundamia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2013

Helt okey hotell för övernattning. Bra läge och en förvånansvärt (hotellet ligger i budgetklass) bra frukost där jag kan rekommendera laxen och den goda äggröran! Rummet vi fick var väldigt litet men välstädat och fräscht. Lugnt och tyst trots det centrala läget.

  • Bodde här: november 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack JDofSweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2013

Mycket bra läge precis utanför vallgraven och gångavstånd från Centralen.
Bodde på två rum med familjen. Dubbellrummet 314 inga anmärkningar alls. Allt såg fräsch ut och all fungerade som det skulle. Fyrbäddsrummet 306 var visseligen stort vilket är ett plus. Belv glad över att det fanns en jacuzzi. Mindre glad när den inte fungera. Avloppet gick inte att stänga. Fanns heller ingen fön på rummet och ett hål i väggen där det stack ut sladdar. såg lite farligt ut om du reser med småbarn. Bra standardhotellfrukost men inga nybakta bullar på helgen.

Tips för att välja rum: 314 bra budgetrum. 306 mindre bra.
  • Bodde här: februari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Bjorn k
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen