Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Veronica D
Oslo, Oslo, Norway

Bra läge, ganska låg standard

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 30 mars 2024
Bokade rum med dubbelsäng och bäddsoffa. Bäddsoffan var inte så bekväm tyvärr och den knarrade något fruktansvärt så fort man rörde lite på sig. Rummet var ganska slitet, i ett av de stora fönstren var persiennen trasig, vilket gjorde att det blev ljust i rummet tidigt på morgonen då det inte var några mörkläggningsgardiner. Badrummet var fräscht. Det var jättekallt i rummet, vi fick sova med kläder på första natten, fanns ett element på rummet som var avstängt, där inställningsknappen som man vrider på var trasig, men hade med mig en pincett så kunde då vrida på värmen så det blev varmt i rummet till dagen därpå. Man märkte att det var dåligt städat, låg bland annat kvar godispapper på golvet från tidigare gäster och man kunde se en del damm på saker. Var även fläckar på ett av lakanen, så jag fick byta det.
Poolen var bra, barnen var nöjda. Dock var den väldigt smutsig ibland, låg bland annat papper, tofsar och lösnaglar på botten en av dagarna. Halt golv. Trångt omklädningsrum. Bra gym.
Superbra frukost. Hotellet ligger jättebra till, centralt och ett stenkast från centralstationen och nordstan.
Kunde önska bättre bemötande av viss personal i restaurangen, supertrevlig och hjälpsam personal i receptionen. Barnen älskade hotellet och vill åka dit igen, dock lite överpris med tanke på standarden på rummet. I det stora hela nöjd.
Datum för vistelsen: mars 2024
2,0 av 5 bubblorStandard
2,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
2,0 av 5 bubblorRenlighet
3,0 av 5 bubblorService
2,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marcus Andersson, Gästservice/receptionScandic Europa Gothenburg, svarade på det här omdömet
Svarade 5 apr. 2024
Hej Veronica D!
Tack för recensionen! Vi beklagar att höra att du inte var nöjd med din vistelse, så vill vi självklart inte att det ska vara. Vi vill erbjuda er den bästa upplevelsen vi kan! Rummen ska såklart vara rena, detta ska vi ta vidare till berörd avdelning. Vi håller på att renovera en del av rummen nu och troligtvis så fick ni då inte ett av dem nya rummen. Va roligt att höra dock att ni är nöjda med vår service och att vi var hjälpsamma samt att barnen älskade hotellet.

Ni är varmt välkomna till oss igen!

Önskar er en fin dag,
Marcus
Scandic Europa

Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
1 137 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    1 298 kr
  • Agoda.com
    1 017 kr
  • Hotels.com
    1 295 kr
0.2 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfritt wifi
Bar/lounge
1 536 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    1 540 kr
  • Vio.com
    1 389 kr
  • Hotels.com
    1 485 kr
0.1 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 432 kr
Helt återbetalningsbar
  • Priceline
    1 545 kr
  • Vio.com
    1 309 kr
  • Hotel Riverton
    1 390 kr
1.0 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
2 195 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    2 206 kr
  • Hotels.com
    2 195 kr
  • Vio.com
    2 193 kr
2.3 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 300 kr
  • Booking.com
    1 300 kr
  • Expedia.com
    1 301 kr
  • Hotels.com
    1 300 kr
0.2 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 436 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Priceline
    1 300 kr
  • Vio.com
    1 240 kr
  • Expedia.com
    1 444 kr
1.6 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 479 kr
  • Strawberry Hotels
    1 590 kr
  • Expedia.com
    1 392 kr
  • Priceline
    1 590 kr
0.2 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfritt wifi
Pool
1 293 kr
  • Strawberry Hotels
    1 390 kr
  • Expedia.com
    1 229 kr
  • Priceline
    1 390 kr
4.2 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 460 kr
  • Expedia.com
    1 389 kr
  • Strawberry Hotels
    1 570 kr
  • Hotels.com
    1 382 kr
1.3 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 500 kr
  • Expedia.com
    1 507 kr
  • Hotels.com
    1 500 kr
  • Tripadvisor
    1 507 kr
4.3 km från Scandic Europa Gothenburg
Kostnadsfri parkering
Restaurang
Visa fler hotell i Göteborg
Omdömen (2 629)
Filtrera omdömen
2 629 resultat
Medlemsbetyg
671
1 044
569
240
105
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
671
1 044
569
240
105
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 2 629 omdömen
Omdömet skrevs 29 mars 2024 från mobil enhet

Precis mittemot järnvägsstationen ligger detta hotell. Det har en fin lobby med en stor restaurangdel. Rummet var av standardtyp, men trevligt. Tyvärr är utsikten mot innergården inte så rolig: skulle man inte kunna plantera lite gräs på taket? Frukosten var varierad och bra. I december var det som ett julbord med goda sillar och pepparkakor, denna gång en mer normal frukostbuffé. Trevligt bemötande av personalen båda gångerna . Ett plus är att hotellet har gym och sauna med pool högst upp. Gymmet måste ha inretts av någon som själv går på gym, för där fanns precis det som minst krävs. Tummen upp för detta! Jag åt även en räkmacka på kvällen och den var mycket bra tillsammans med ett glas prosecco.

Datum för vistelsen: mars 2024
Restyp: Reste ensam
Tack fitzbenedict
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marcus Andersson, Gästservice/reception på Scandic Europa Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2024

Hej Fitzbenedict,
Tack för ditt fina omdöme och att du trivdes åt oss. Va roligt att du gillar lobbyn, restaurangen och framförallt gymmet. Jag håller helt med dig att det finns det viktigaste där. Frukosten är alltid trevlig, vi försöker ibland variera lite som du säger att på julen så tar vi fram sillen medans andra dagar hittar vi på något annat.

Varmt välkommen tillbaka till oss!
Marcus
Scandic Europa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2024

Andra gången jag bor på hotellet. Ligger på gångavstånd från centralstationen. Bra om man kommer med tåg. Bodde i rum 123 som var ett av de nyreonverade rummen.
Man håller på att renovera rummen.

Rummet hade badkar, utsikten var väl inte den bästa, mot innergården/grannfastigheter,.
Rummet är ett typiskt Scandicrum, det man behöver finns, sköna sängar, stor tv, bra att det finns skrivbord så man kan sitta och arbeta. Inget överflöd av lyx men det man behöver finns.

Mycket bra frukost, som serveras i restautangen på entreplan.

Mycket trevlig personal i receptionen vid incheckning. Gick smidigt att hämta nyckeln efter att man checkat in via mobilen/app

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack martin88nyberg
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marcus Andersson, Gästservice/reception på Scandic Europa Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2024

Hej Martin88nyberg,

Tack för du tog din tid att skriva om oss. Visst är läget fantastiskt och bra till alla förbindelser i trafiken. Som du säger så håller vi på med renovering just nu som snart är klar. Härligt också att du gillar frukosten, perfekt att börja dagen med.

Hoppas vi ser er här igen!
Marcus
Scandic Europa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2024

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Alma Malkki, Gästservice/reception på Scandic Europa Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 4 april 2024

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 27 februari 2024

Datum för vistelsen: februari 2024
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Alma Malkki, Gästservice/reception på Scandic Europa Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2024

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 18 februari 2024

Datum för vistelsen: februari 2024
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Alma Malkki, Gästservice/reception på Scandic Europa Gothenburg, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2024

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen