Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
164 US$
145 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
163 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Scandic Rubinen(Göteborg)
183 US$
139 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Gothia Towers(Göteborg)
190 US$
179 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Quality Hotel Winn(Göteborg)(Mycket prisvärt!)
145 US$
118 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
161 US$
154 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Center Hotel(Göteborg)
76 US$
74 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 14 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 14 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 86 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Avalon Hotel(Göteborg)
196 US$
182 US$
Avalon Hotel
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen(Göteborg)(Mycket prisvärt!)
145 US$
134 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Clarion Hotel Post(Göteborg)
157 US$
147 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (1 680)
Filtrera omdömen
1 680 resultat
Medlemsbetyg
385
722
382
129
62
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
385
722
382
129
62
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
98103 av 1 680 omdömen
Omdömet skrevs 20 februari 2018

  • Bodde här: februari 2018, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Jenny L, Guest Relations Cooperator på Scandic Europa Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 23 februari 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 19 februari 2018

Välj detta hotell om du tänker dig shopping i Nordstan med gångavstånd från Centralstationen. Stanna till i den mysiga hotellbaren HAK innan du ger dig ut i Göteborgskvällen. Positivt med utcheckning kl 12.

Tips för att välja rum: Välj inte rummen på vånging 5, typ 524-538. Mycket ljud från SPA-anläggningen ovanför
  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Agneta S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny L, Guest Relations Cooperator på Scandic Europa Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2018

Tack för dina kommentarer, Agneta!
Vad roligt att höra att du uppskattar vårt centrala läge och vår fina restaurang HAK!
Hoppas att du hade ett riktigt trevligt besök hos oss, du är varmt välkommen åter!
Jenny L

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2018 från mobil enhet

Om man åker tåg till Göteborg är det här hotellet perfekt beläget ett stenkast från Centralstation och platser där spårvagnar/ bussar möts. Rena, moderna rum, bra frukostbuffé, bar och restaurangen HAK med mycket god mat.

Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
Tack MariaEngblom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny L, Guest Relations Cooperator på Scandic Europa Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2018

Hej Maria,
Tack för dina kommentarer!
Vad roligt att höra att du gillar vårt centrala läge, våra fina rum och vår goda frukost och middag!
Du är varmt välkommen åter till oss! Hoppas att vi ses!
Jenny L

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2018 från mobil enhet

Detta var 1:a gången jag övernattade på hotellet . Har besökt det vid något tillfälle tidigare .
Checkade in vid 15- tiden och gick ner till receptionen och frågade var man kunde få en öl och något enkelt att äta, typ Pub- rätt.
Fanns inget att erbjuda på hela hotellet, du är välkommen efter 17:00 .
Inte ens en öl kunde erbjudas
Detta är inte acceptabelt, det blir en gång och inga fler övernattningar

Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
Tack Frank G. F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny L, Guest Relations Cooperator på Scandic Europa Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2018

Hej Frank,
tack för din feedback!
Ja, det stämmer att vår restaurang öppnar för kvällen kl. 17. Lunch/brunch slutar vid 13.30 alt. 15.00, och däremellan finns enklare mat att tillgå såsom sallad eller räkmacka i vår shop. Jag är ledsen att vi inte hade något mer att erbjuda dig vid incheckningstid och hoppas att du hittade något trevligt att äta i någon av de faciliteter som finns i närheten av hotellet. Jag hoppas att du hade en trevlig vistelse hos oss i övrigt. Du är varmt välkommen åter! Jenny L

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2018 från mobil enhet

Bodde 1 natt o hotellet är helt ok men inte mer.
Är i behov av lite uppiffning både stilmässigt och avseende atmosfär. Känns som att man lever lite för mycket på sitt centrala läge och slutat lägga ner det lilla extra.
Helhetsintrycket blir att det är ok men inte utmärkt.

Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
Tack Per M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Joachim G, Shiftleader på Scandic Europa Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 16 februari 2018

Hej Per M, tack för att du tagit dig tiden att ge oss feedback.

Vi tar till oss detta och skall se över våra faciliteter och även se till att vi skall göra det där lilla extra som så klart spelar stor roll.

Varmt välkommen tillbaka

Joacim

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen