Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Hotels.com126 US$
Expedia.com126 US$
eDreams120 US$
Travelocity126 US$
CheapTickets126 US$
Hurb130 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (309)
Filtrera omdömen
309 resultat
Medlemsbetyg
99
140
64
5
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
99
140
64
5
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 309 omdömen
Omdömet skrevs 20 april 2021

Mycket nöjda, bra service med jättetrevlig och hjälpsam personal. Stort rum, fräscht och verkligen över förväntan. Kändes generöst med det lilla extra som hårblås, kaffe, bra tv osv. Enda minus var kanske badrummet som hade lite sämre utbud när det kommer till typ schampoo och tvål, men i övrigt otroligt nöjda!

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack abj2468
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Lorensberg, Gästservice/reception på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 21 april 2021

Tack så hjärtligt för att ni tog er tid att ge oss feedback på er vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ert fina omdöme. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Med vänliga hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 april 2021

Rent och lugnt hotell med mycket trevlig och hjälpsam personal! Frukostbuffén var fräsch och det fanns tillgång till kaffe och te dygnet runt. Bra läge med gångavstånd till Avenyn. Kan varmt rekommenderas!

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack josedamm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Lorensberg, Gästservice/reception på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 15 april 2021

Tack för er recension och toppbetyget! Vad kul att ni gillade hotellets läge och att vi verkar ha levt upp till era förväntningar. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ert fina omdöme och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

Vänliga hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2020

Fint bemötande, rent och fräscht och riklig frukost med miljövänligt tänk.
Dessutom mycket bra läge. Otroligt prisvärt!
Här finns allt man behöver för bekväm och trivsam övernattning vid besöket i Göteborg. Nära till Avenyn, Skandinavium, Svenska Mässan, Liseberg och även de fina kvarteren i Vasastaden.
Inget lyxhotell, men i stället det som vi värdesätter mer, en trevlig atmosfär och fin service.
Vi har varit här förut och kommer definitivt tillbaka.

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack karinL2858TC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Lorensberg, Gästservice/reception på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 11 november 2020

Stort tack för fina ord, att ni vill komma tillbaka till oss är verkligen det finaste beröm vi kan få. Vi är så glada att ni hade det bra hos oss och ser fram emot att få hälsa er välkomna igen!

Med vänliga hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2020

Känns att det är en gammal byggnad, luktar gammalt i hela hotellet.
Upplevs som i behov av lite upprustning.
Väldigt bra läge. Okej frukost men tråkiga sittplatser.
Är för dyrt jämfört med finare hotell i samma område.
Vi kan tänka oss att komma tillbaka om priset är lägre eller en renovering blivit gjord.

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Trip727491
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Lorensberg, Gästservice/reception på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2020

Hej!

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi vore väldigt tacksamma om du skulle kunna tänka dig att maila oss, camilla@hotel-lorensberg.se, och utveckla dina synpunkter. Vi strävar alltid efter att ha så nöjda gäster som möjligt och att hela tiden utvecklas och bli bättre. Det vore intressant om du kunde dela med dig av dina tankar gällande vad som saknades för att din vistelse skulle räknas som en fullpoängare. Vi hoppas att vi får chansen att hälsa dig välkommen tillbaka i framtiden!

Med vänliga hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 oktober 2020

Vi är nöjda med hotellet som gav en familjär känsla, positiv och hjälpsam personal, lugnt läge trots mitt i stan. Frukosten var jättegod med mycket att välja på och också mysigt att kunna sitta i loungen och ta kaffe och kaka när man vill. Jag och min kompis återkommer gärna.

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack johanssonkristina60
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Lorensberg, Gästservice/reception på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 1 november 2020

Stort tack för fina ord, att ni vill komma tillbaka till oss är verkligen det finaste beröm vi kan få. Vi är så glada att ni hade det bra hos oss och ser fram emot att få hälsa er välkomna igen!

Med vänliga hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen