Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline104 US$
Expedia.com105 US$
Hotels.com105 US$
eDreams99 US$
StayForLong112 US$
getaroom.com113 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (306)
Filtrera omdömen
306 resultat
Medlemsbetyg
96
140
64
5
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
96
140
64
5
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 306 omdömen
Omdömet skrevs 18 oktober 2020

Ett helt ok hotell för övernattning. Lagom avstånd till avenyn. Utsikten blev mot Gothia towers och en innergård. Vistades där under augustis hetaste helg och då saknades luftkonditioneringen. Frukost standard men helt ok . Hyrde parkering precis utanför.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Fredrik V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Lorensberg, Gästservice/reception på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 1 november 2020

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

Med vänliga hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2020

Detta är vårt favorithotell i Göteborg.. Bra personal, nära till allt. Bra att kunna parkera utanför ingången. God frukost. Stort utbud av affärer och restauranter. Gångavstånd till det mesta. Bra buss och spårvagnstrafiken.

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack Cruiser29956754136
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Lorensberg, Gästservice/reception på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 12 oktober 2020

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Återkommande gäster är det bästa betyget vi kan få. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Med vänliga hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020 från mobil enhet

Ett trevligt hotell med nära till allt.
Inredning är enkel och stilren.
Mycket välstädat och välhållet.
Sköna sängar och rummet jag hade var mycket tyst.
Trots Coronatider serverades en fin frukost med allt vad man önskade.
Ett plus var det hembakade glutenfria lingonbrödet.
Återkommer gärna.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Tack Rolf-Erland
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Lorensberg, Gästservice/reception på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2020

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart!

Med Vänliga Hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2020

Hotellet låg centralt på en lugnare gata. Flera restauranger intill. Hade rum mot innergården vilket gjorde det extra lugnt och skönt. Frukosten var alldeles tillräcklig trots Coronatider Skulle absolut bo här igen.

Datum för vistelsen: maj 2020
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack mariep324
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Lorensberg, Gästservice/reception på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2020

Tack för ditt omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en fin höst och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden!

Med Vänliga Hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2020

Bra personal och bra service :)
Rummet va fint och vi trivdes.. Läget va suveränt och låg nära stan. Vi är supernöjda. God frukost. Rummet va fräsch :)
Sängarna va bekväma och man sov väldigt skönt :)

Datum för vistelsen: mars 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack pernillaandy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelLorensberg, Informationsansvarig på Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 14 april 2020

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart, varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen